SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Arvoituksellinen kärkipeli tänään klo 17, parhaita urheilijoita Salohallissa jo klo 16
 

Arvoituksellinen kärkipeli tänään klo 17, parhaita urheilijoita Salohallissa jo klo 16

HUOM! Lue uutisen lopusta Veikkauksen arpajaisista ja tule ajoissa hallille!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

LP Viestin ja LP Kangasalan kohtaamista lauantaina 16.1. Salohallissa odoteltiin molemmissa leireissä suurella mielenkiinnolla vielä vuodenvaihteen ja vuoden ensimmäisten päivien aikana: LP Viesti johti sarjaa, LP Kangasala pelasi loistavan joulukuun ja hankki kolme paikkaa vuoden viimeiseen tähtiseitsikkoon. Loppiaisen Hämeen paikallisottelu LPK - HPK (3-0) vain nosti odotuksia.

Sitten uuden vuoden ensimmäiset kokonaiset viikot: LP Viesti toki johti edelleen sarjaa, mutta erilaiset sairauspoissaolot niin joukkueessa kuin taustavoimissakin sekoittivat normaalia arkirytmiä. Onko joukkue täydessä tikissä pitkän tosipelien tauon jälkeen - vai tuleeko kentälle todella nälkäinen ja pelihaluinen LP Viesti?

Ja LP Kangasala: Lapin matka (Kuusamo ja Rovaniemi) meni tuloksellisesti aivan nollille ja kova USA-tähtitrio oli vain varjo joulukuun loistostaan. Onko LP Kangasala toipunut ja tuleeko se entistäkin ärsytettyneempänä Saloon?

Torstai toi vielä oma lisänsä taulukkoon: WoVo hävisi kotonaan Kuusamolle 0-3 ja keskikasti LP Viestin ja HPK:n jälkeen tiivistyi entisestään, nyt kvartetti Kangasala, OrPo, WoVo ja Pölkky on vain kolmen pisteen sisällä. Se on saman verran kuin yksi 3-0 tai 3-1 -voitto. Nyt jokaisella sellaisella on aiempaakin suurempi merkitys - myös LP Kangasalalle.

Arvoituksia on siis ilmassa lauantaina 16.1. klo 17 alkaen Salohallissa ottelussa LP Viesti - LP Kangasala. Ottelutapahtuma alkaa jo klo 16 kun Salon Urheilun Ystävät -60 ja Salon kaupunki julkaisevat ja palkitsevat vuoden 2015 parhaita urheilijoita.
.

LP Viesti mukana Veikkauksen kahden kuukauden projektissa:

Tammi-helmikuun peleissä voit voittaa VIP-liput Maailmanliigan Voittajakatsomoon
LP Viestin otteluissa tammi-helmikuun aikana 200 ensimmäistä otteluihin saapuvaa katsojaa pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa on palkintona paikat kesän suurimpaan lentopalloelämykseen Veikkauksen Voittajakatsomoon. Voit voittaa VIP-elämyksen Maailmanliigan otteluun Hakametsän jäähalliin 2.7. Voittajakatsomo sisältää paraatipaikat, ruokaa ja tähtivierailuja omassa katsomonosassa.

Voittajakatsomo on kiitos Veikkauksen pelien pelaajille, joiden peleistä kertyvillä tuotoilla tuetaan vuosittain tuhansia kohteita. Myös Salohallia on rakennettu näillä varoilla.

Lentopallo hyötyi pelieuroista suoraan viime vuonna yli 7 miljoonaa euroa - varoilla rakennetaan liikuntahalleja ja tuetaan lasten ja nuorten harrastamista lentopalloseuroissa ympäri maan.

Tervetuloa otteluihin ja onnea arvontaan!
.

LP Viesti_LP Kangasala_oma mainos.JPG

.

SC_475x260.jpg

Julkaistu: 14.1.2016 21:14

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti