SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein loppukaudeksi LP Viestiin
 

Keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein loppukaudeksi LP Viestiin

LP Viesti teki sopimuksen kokeneen keski-pelaaja Nadezhda Gokhshteinin kanssa

LP Viestin harjoitusringissä reilun viikon mukana ollut kokenut keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein, 33, on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen seuran kanssa. "Nadja" on ensi kerran joukkueen pelaajana mukana jo torstaina CEV-cupin ottelussa Azeryol BAKUa vastaan.

LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Siihen tarvittiin niin pelaajan vastaantuloa kuin tukijoidenkin tukea.

- Pelaajaa tarjottiin meille jo viime kesänä, mutta silloin emme olleet kiinnostuneita, koska joukkueemme oli jo valmiina. Marraskuun loppupuolella meihin oltiin taas yhteydessä ja pelaaja oli itse halukas tulemaan meille loppukaudeksi. Vaikka meillä ei ollut akuuttia tarvetta, niin päätimme ottaa hänet testiin ja hän oli mm. mukana Kisakallion kolmipäiväisellä leirillä, kertoo Lemminkäinen.

- Niin leirin kuin muidenkin harjoitusten aikana Nadja osoittautui pelaajaksi, joka lisää joukkueen materiaalia ja tuo lisää kilpailua pelipaikoista. Kun pelaajalla oli kova halu jäädä tänne, tuli paljon vastaan taloudellisesti ja saimme riittävästi yhteistyökumppaneita mukaan lisäpanostuksella niin päätimme tehdä sopimuksen. Ilman yhteistyökumppaneita sopimus ei olisi ollut mahdollista joten isot kiitokset heille, kiittelee Lemminkäinen.

- Nadja on ihan mukavasti ollut mukana treeneissä niin punttisalilla kuin lajiharjoituksissa. Nyt kun Kaisa Jokinen on töiden takia ollut estynyt aamu/päiväharjoituksista, hänestä on ollut meille kuusikkoharjoituksiin apua. Toki yhteistyö esimerkiksi passarien kanssa on ihan alkutekijöissään, kuvaili päävalmentaja Kari Raatikainen testijakson aikana.

Nadezhda Gokhshtein on syntymänimeltään Sak ja Venäjän kansalainen. Hän on syntynyt Karjalan alueella Petroskoissa ja pelannut useissa huippuseuroissa Venäjällä, Turkissa ja Azerbaidjanissa. Lentopallosta hänellä on ollut taukoa parin kauden verran, koska perheeseen syntyi vauva, piakkoin 1-vuotias Taisija-tyttö. Nadja Gokhshtein asuu miehensä kanssa Viipurissa.

Nadezhda Gokhshtein (s. Sak)
keskipelaaja, 193 cm, 33 v. (s. 22.10.1982, Petroskoi, RUS)
kasvattajaseura TTU St. Petersburg, Pietari

pelaajaura kausittain:
1998 - 2002 TTU St. Petersburg, Pietari (RUS)
2002 - 04 Tulitsa, Tula (RUS)
2004 - 05 Götztepe Izmir (TUR)
2005 - 06 Iller Bankasi, Ankara (TUR)
2006 - 09 Ladoga St. Petersburg (RUS)
2009 - 10 Dinamo Kazan (RUS)
2010 - 11 Dinamo Yantar (RUS)
2011 - 12 Omichka OMSK (RUS) (4. sija), Eurocup
2012 - 13 Igtisadchi BAKU (AZE) (hopeaa), Eurocup

Keskiviikon huono uutinen: Tanjan kausi ohi, ristiside poikki

Keskiviikkoon mahtui myös varsin huono uutinen: LP Viestin passarin Tatsiana Mysliuchykin kausi päättyi tiistain harjoituksiin. Harjoitustilanteessa, ilman kontaktia, "Tanjan" polvi napsahti ja keskiviikkona saatiin ikävä diagnoosi: polven eturistiside poikki. Edessä on leikkaus ja toipumisaika on 6-8 kuukautta.

LP Viestin joukkueesta Noora Kosonen, Mira Hämäläinen ja Roosa Koskelo ovat loukanneet jalkansa aikanaan samalla tavalla.

LP Viesti tutkii nyt mahdollisuutta palkata vielä passari loppukaudeksi. Siihen saakka passivastuun kantaa Sari Tauriainen, joka toki on kauden aikana pelannut usean erän, jopa kokonaisia otteluita - myös CEV-cupissa.

LP Viesti 16 Nadezhda Gokhshtein (1).jpg - pienennetty

Nadezhda Gokhshtein tulee tutuksi salolaisille torstaista alkaen.

Julkaistu: 9.12.2015 15:24

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti