SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti iski laajalla rintamalla Meston, torstaina vastassa kova Azeryol Baku
 

LP Viesti iski laajalla rintamalla Meston, torstaina vastassa kova Azeryol Baku

LP Viesti ei antanut vierasjoukkue Meston Tampereelta yllättää itseään lauantaina, vaan otti kauden 14:nnen täyden pistepotin erin 3-0 (25-9, 25-15, 25-20).

Kotijoukkueen kaikki pöytäkirjassa olleet 12 pelaajaa pelasivat ottelussa vähintään yhden kokonaisen erän. Kaisa Jokinen nousi parhaaksi pistenaiseksi tehoin 14/+12. Passari Tatsiana Mysliuchyk pyöritti vahvasti kotijoukkueen peliä ensimmäisen ja kolmannen erän, Sari Tauriainen puolestaan selvisi tehtävästä hyvin toisessa erässä.

Sarjajumbo Mesto joutui peliin hankalista lähtökohdista ja päävalmentaja Viktor Circhenko joutui laittamaan pelaajia vieraille pelipaikoille. Joukkueen ainoa plussalle jäänyt pelaaja oli Salon Viesti -kasvatti Taru Alho (9/+5). Muun joukkueen tehot olivat 15/-7.

Taru Alho, Mesto:

- Kyllähän tässä oli aika selkeä ero liigakärjen ja liigajumbon välillä. Meillä kesti pitkään peliin mukaan pääseminen.LP Viesti pelasi etenkin ensimmäisessä erässä aika virheetöntä peliä. Kolmannessa oltiin jo mukana. Salossa on aina kiva pelata!
Tatsiana Mysliuchyk, LP Viesti:
- Olen todella iloinen, että pystyin pelaamaan kuten haluan. Kaikille joukkuetovereilleni tuli mahdollisuus pelata ja kaikki pelasivatkin hyvin. Nautin keskeltä pelaamisesta tänään paljon. Ei ollut vaikeuksia palata peliin kolmanteen erään, näin peliä vaihdosta hyvin toisen erän ajan ja siitä pystyi sitten hyötymään kolmannessa erässä.
Viktor Circhenko, Meston päävalmentaja:
- Me yritämme tehdä jokaisessa pelissä parhaamme ja tehdä mitä osaamme. Tänään vastustaja ei antanut meille mahdollisuutta, etenkin avauserässä he pelasivat todella virheettömästi. Vastaanotto meillä toimi aika hyvin, mutta hyökkääminen oli vaikeaa (tappo-% 23, LP Viestillä 54%).
Kari Raatikainen, LP Viestin päävalmentaja:
- Tästä tuli hempompi ilta kuin ajattelin. Pyrimme peluuttamaan kaikkia ja ykkösnyrkkiämme avauserässä torstain CEV Cupin ottelua jo ajatellen. Edessä on syksyn tärkein ottelu Azeryol Bakua vastaan.

- Ensimmäisen erän peli oli sitä, mitä toivoimme: ykköstempoa pelattiin rohkeasti ja se avasi paikkoja laitaan yhtä torjuja vastaan. Syöttö oli tänään aika kehnoa, mutta kyllä Meston vastaanottokin oli ihan hyvää kahden liberopelaajan ollessa kentällä. Mira Hämäläinen pääsi nyt näyttämään taitojaan ja onnistui hienosti. Meillä on 13 hyvää pelaajaa.

.

LP Viesti Jokinen 14/+12, Lymareva 8/+6, Hämäläinen 6/+3
Mesto Alho 9/+5, Mutka 5/-3, Siuro 4/-1
.

LähiTapiolan pisteet:

3 Mysliuchyk LP
2 Koskelo LP
1 Jokinen LP

.

Ottelutilasto http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=226&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList&Page=S .

.

Salon Seudun Sanomien nettijuttu http://www.sss.fi/2015/12/lp-viesti-lammitteli-cev-cupin-ottelua-varten-kevyen-liigavoiton-mestosta/ .

.

LP SALO_Azeryol_rajattuna.JPG - pienennetty

.

Lipunmyynti torstain Eurocupin otteluun on käynnistynyt: Plazan, Linjurin ja Perniön R-Kioskit myyvät ennakkoon lippuja 20 euron (ovelta 25 e) hintaan, ennakkomyynti päättyy keskiviikkona 9.12. Netin kautta voit ostaa liput myös ennakkohinnalla, linkki https://www.zupticket.com/#!/products . Käy ostamassa omasi edullisesti ennakkohinnalla ja varmista, että olet paikalla syksyn ja joulukuun huipentumassa Salohallissa!

Julkaistu: 5.12.2015 19:57

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti