SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti via Pasila kohti Lappia
 

LP Viesti via Pasila kohti Lappia

Kohti_Rovaniemeä.jpg

Kylmänkostealta Salon rautatieasemalta kohti pikkupakkasen Rovaniemeä - siinä LP Viestin viikonlopun alun matkareitti. Salosta joukkue starttasi kohti Helsinkiä, Pasilassa vaihto pohjoisen yöjunaan, kolkuttelu läpi syksyisen Suomen ja herätys aamulla Rovaniemellä.

Napapiirin tuntumassa aamiainen Lapin Urheiluopistolla, pelipalaveri ja treenit samoissa tiloissa, puolen päivän jälkeen kohti Kuusamoa, jossa illalla klo 17 peli ja sen jälkeen paluu Rovaniemelle - päivä sujuu siis "wovolaisittain". Sunnuntaina aamiainen ja treeni jälleen urheiluopistolla, peli WoVoa vastaan klo 17 ja iltajunalla taas kohti etelää. Maanantaina aamulla Pasilassa jälleen vaihto Salon junaan ja 10.26 kotiasemalla. Siinä tiukassa nipussa joukkueen ja taustavoimien 2,5 vuorokautta.

Lentopallon ohella siis pohjoisen matka on myös monenlaisia matkajärjestelyjä - sekä mahdollisimman edullisesti ja järkevästi että joukkueen hyvinvointia ajatellen.

Viikonlopun ajaksi 13 pelaajan harjoitusryhmää kavennettiin tuttuun tapaan yhdellä pelaajalla, nyt kotiin jäi Iida Murto, joka pääsee lauantaina vahvistamaan Salon Viestin 1-sarjajoukkuetta Urheilutalolle klo 14.30 HPK-A:ta vastaan.

LP Viestin toiselle passarille Sari Tauriaiselle lauantainen ottelu Kuusamossa on paluuta kasvattajaseuran maisemiin. Passaako Sari vai peukalovammasta toipuva "Tanja" Mysliuchyk, sen voit tarkistaa pelipäivänä linkistä http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=210&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList .

Kuusamon Pallokarhujen ennakko liigan sivuilla linkissä http://www.mestaruusliiga.fi/liiga/naiset/ottelut-ja-tulokset/polkky-lp-viesti.html .

.

Junaan_nouse.jpg

Volleyvember2015.JPG

LP SALO_Azeryol.JPG

Julkaistu: 20.11.2015 18:07

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti