SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti viikonloppuna Savon ja Keski-Suomen kautta kohti Haifa-peliä
 

LP Viesti viikonloppuna Savon ja Keski-Suomen kautta kohti Haifa-peliä

LP Viesti viettää lentopalloviikonlopun keskisessä Suomessa: ensin lauantaina Keski-Suomessa Pihtiputaalla LiigaPlokia vastaan sekä sunnuntaina Savon sydämessä Pieksämäki Volleyn vieraana. Sen jälkeen onkin edessä syksyn kohokohta - ainakin toistaiseksi: CEV-cupin 1. kierroksen 1. osaottelu israelilaista Haifa VC:tä vastaan.

Viikonlopun vastustajat kuuluvat liigataulukon jälkimmäisen puoliskon joukkueisiin. LiigaPloki on ehtinyt pelata neljä ottelua, mutta niistä on irronnut vain yksi sarjapiste (OrPo vastaan 2-3 -tappio), Pieksämäki on yhtä monesta pelistä saavuttanut yhden 3:n pisteen voiton (Vampulaa vastaan) ja yhden 2 pisteen voiton (Kuusamoa vastaan). LiigaPloki pelasi myös voitollisen Suomen cupin vierasottelun Huittisissa LP Vampulaa vastaan, mutta kotona tuli eteen putoaminen jatkosta.

LP Viesti on aloittanut kauden neljällä täydellä 3:n pisteen voitolla ja pitää kakkospaikkaa pelin enemmän pelanneen HPK:n jäljessä.

Ensi viikko on sitten jälleen nimenvaihdosviikko, LP Viesti muuntuu LP SALOksi ja aloittaa kansainväliset kamppailut CEV-cupissa. Torstain ottelun ennakkomyynti on hyvässä vauhdissa ja jatkuu aina keskiviikkoon saakka.

LiigaPlokin ennakkojuttu linkissä http://www.mestaruusliiga.fi/liiga/naiset/ottelut-ja-tulokset/liigaploki-lp-viesti-2.html .

.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
LP Viestin tulevat tapahtumat:
la 24.10. klo 18.30 LiigaPloki - LP Viesti
su 25.10. klo 17.00 Pieksämäki-Volley - LP Viesti
to 29.10. klo 18.30 LP SALO - Haifa VC (ISR), CEV-cupin 1. kierroksen 1. osaottelu
HUOM! CEV-cupin ottelun ennakkomyynti on käynnistynyt Plazan, Linjurin ja Perniön R-kioskeilla. Ennakkolippu 15 e, ovelta 20 e, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LP SALO_Haifa_mainos_pysty.jpg

Julkaistu: 22.10.2015 18:58

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti