SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Naisten maajoukkue korkealla motivaatiolla kohti Universiadi-otteluita
 

Naisten maajoukkue korkealla motivaatiolla kohti Universiadi-otteluita

Suomen naisten lentopallomaajoukkue aloittaa kovatasoisen Universiadien lentopalloturnauksen lauantaina. Juuri ennen Etelä-Koreaan matkustusta joukkue pelasi harjoitusturnauksen Unkarissa.

Tässä perjantai-illan ja lauantaiaamun (Suomen aikaa) tunnelmat maajoukkueen LP Viesti -kvartetilta Roosa Koskelo, Pauliina Vilponen, Kari Raatikainen ja Petri Virtanen:

- Valmistauduimme Korean Universiadeihin Unkarissa harjoitusturnauksella Espanjan ja Unkarin kanssa. Voitimme turnauksen. Nyt olemme Koreassa maanantaista saakka sopeutuneet ympäristöön ja aikaeroon.

- Joukkuehenki on tiivistynyt entisestään ja on ollut mahtavaa tutustua myös muiden maiden urheilijoihin. Kaikki kansalaisuudet ovat täällä sulassa sovussa ja hymy on jokaisen huulilla. Tätä kokemusta emme tule unohtamaan ikinä.

- Lauantaina aloitamme pelit ottelulla Brasiliaa vastaan, motivaatio on huipussa!

- Tähän asti reissu on ollut tosi onnistunut. Unkarista haettiin tasaisten pelien myötä turnausvoitto ja arvokasta peliaikaa yhdessä. Koreaan matkustus taisi kaikkineen kestää 26 tuntia, mutta siitä palauduttiin yllättävän hyvin.

- Ainokaisessa harjoituspelissä kaatui Kanada 3-1, muuten päivät ovat menneet "reenatessa" ja levätessä. Ruokaakin ollaan saatu sopivin väliajoin ;)

- Eiliset avajaiset oli ehkä tähänastisen uran hienoin kokemus Mestarien liigan lisäksi, stadion oli aivan tupaten täynnä ihmisiä!! Kylmiä väreitä meni pitkin kehoa kun asteltiin Suomen liput kädessä niiden kaikkien noin 46 000 ihmisen eteen. (pari kuvaa avajaisista alla)

- Kaikki hyvin siis täällä!

Maajoukkue pelasi siis myös Koreassa jo harjoitusottelun Kanadaa vastaan, siitä tuloksena voitto lukemin 3-1. Asiasta lisää linkissä http://www.lentopalloliitto.fi/?x814898=23343651, jossa myös Universiadien kisaohjelma.

Universiadien kisasivut linkissä http://www.gwangju2015.com/ .

.

Universiadit_LP Viestin kvartetti.jpg

Rose_ja_kisamaskotti.jpg . Universiadit_pysäkki.jpg

Rose ja maskotti, joka löytyi kisojen playroomista.

Universiadit_avajaiset2.jpg . Universiadit_avajaiset.jpg

Universiadit_maskotti.jpg

Julkaistu: 3.7.2015 19:02

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti