SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Syyskuun Saksa-otteluiden ennakkoliput myynnissä Salossa ja Perniössä
 

Syyskuun Saksa-otteluiden ennakkoliput myynnissä Salossa ja Perniössä

Syyskuussa Salossa pelattavien kahden Suomi - Saksa miesten lentopallomaaotteluiden liput tulivat myyntiin Salossa ja Perniössä tiistaina 12.5. iltapäivällä. Jo aiemmin lippuja on voinut varata sähköpostitse. Otteluiden järjestelyistä vastaa LP Viesti.

- Salonseutulainen yleisö on tottunut ostamaan ennakkoliput mm. LP Salon Mestarien liigan otteluihin vasta viimeisen ennakkomyyntiviikon aikana, mutta kannattaa huomata, että esimerkiksi nyt toukokuussa pelattavat Suomi - Iran -ottelut myytiin jo ennakkomyynnissä loppuun. MM-kisojen pronssijoukkue Saksa on herättänyt kiinnostusta jo nyt ja odotamme ennakkomyynnistä vilkasta jo kesän aikana, toteaa LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen.

- Ostamalla lipun ennakkoon voi olla varma paikastaan Salohallissa - ja lisäksi ennakkomyynnissä saa 5 euron edun ovelta myytävään lippuun. Siis jos niitä yleensä jää sinne myytäväksi, muistuttaa Lemminkäinen.

Ennakkomyynnin lippu varmistaa pääsyn Salohalliin ilman istumapaikkavarausta.

Lentopallon miesten lokakuiseen EM-lopputurnaukseen valmistautuvat Suomi ja Saksa kohtaavat Salohallissa kahdesti: perjantaina 18.9. klo 18.30 ja lauantaina 19.9. klo 16.00. Ennakkomyynti käynnistyi tiistaina 12.5. niin Salon keskustassa Linjurin ja Plazan R-kioskeissa kuin Perniönkin R-kioskissa.

Ennakkomyynnissä aikuisten lippu maksaa 20 euroa, ovelta hinta on 25 euroa. Lapsille 7-15 v. lipun hinta on 10 euroa niin ennakossa kuin ovellakin, alle 7-vuotiaat pääsevät peliin ilmaiseksi.

Lippuja voi myös varata sähköpostitse osoitteesta ennakkoliput@lpviesti.fi .

.

Suomi_Saksa_nettimainos2.JPG

.

Suomi_Saksa_lippuvihko_malli.jpg

.

Suomi_Saksa_mainos.JPG

Julkaistu: 12.5.2015 10:00

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti