SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti uuteen kauteen kahden kullan tavoitteella - ehkä Mestarien liigaan
 

LP Viesti uuteen kauteen kahden kullan tavoitteella - ehkä Mestarien liigaan

LP Viestin tavoitteet sarjakaudelle 2015-16 ovat edelleen korkealla: seuran kevätkokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma, jossa naisten Mestaruusliigassa ja Suomen cupissa on tavoitteeksi asetettu kultamitali. Kummassakin kilpailussa LP Viesti lähtee puolustamaan voittoja mestarina.
Eurocupeissa LP Viesti tavoittelee myös hyvää menestystä ja viime kaudelta tutuksi tulleen Mestarien liigan villin kortin hakeminen on jälleen pohdittavana.

Kovien urheilullisten tavoitteiden lisäksi LP Viesti pyrkii edelleen vahvistamaan ja laajentamaan seuran organisaatiota sekä vahvistamaan yhteistyötä Salon Viestin junioritoiminnan kanssa. Etenkin ottelutapahtumissa jatkuu yhteistyö Salon Viestin Ukkomiesten sekä Salon Viestin kuntonaisten kanssa.

LP Viestin Mestaruusliigan runkosarjan budjetti kaudella 2015-16 on 293 000 euroa. Eurocupia varten laaditaan oma budjetti myöhemmin kun on tiedossa mihin kilpailuun seura osallistuu (Mestarien liiga tai CEV-cup). Mestarien liigan villin kortin hakeminen on siis harkinnassa, päätökset asiassa tehdään toukokuun alkupuolella.

Markku Murto uudeksi puheenjohtajaksi - johtokunta uudistui kahdella nimellä naisenemmistöiseksi

LP Viestin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Markku Murto, 49. Hän on ollut johtokunnan jäsen viime kaudesta alkaen. Nykyinen puheenjohtaja Ilpo Määttänen ei omasta halustaan asettunut enää ehdolle puheenjohtajaksi, mutta jatkaa seuran johtokunnassa.

Kevätkokouksessa LP Viesti Salo ry:n johtokunta uudistui edellisvuodesta kahdella nimellä: uusia johtokunnan jäseniä ovat Pirjo Nurminen ja Anna Schukov. Samalla ensimmäisen kerran seuran lyhyessä historiassa naisilla on johtokunnassa enemmistö.

LP Viestin johtokunta 2015-16:

Markku Murto, puheenjohtaja
Tomi Lemminkäinen, urheilutoimenjohtaja
Teija Lähteenmäki
Ilpo Määttänen
Pirjo Nurminen (uusi jäsen)
Anna Schukov (uusi jäsen)
Pirjo Silenius

.

LP Viesti_kausi2014_15_palkinnot.jpg

Neljä voitettua pyttyä ja osallistuminen Mestarien liigaan, siinä LP Viestin saavutukset kaudelta 2014-15.

.

Suomi_Saksa_nettimainos.JPG - pienennetty

Julkaistu: 27.4.2015 07:40

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti