SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti pohjoisen päätöskierroksella - puolivälierien valinnat maanantaina
 

LP Viesti pohjoisen päätöskierroksella - puolivälierien valinnat maanantaina

LP Viesti pelaa runkosarjan kaksi viimeistä otteluaan viikonloppuna vieraskentillä pohjoisessa: lauantaina klo 17 Rovaniemellä Woman Volleytä vastaan ja sunnuntaina klo 14 Kuusamossa Pölkky Kuusamoa vastaan. Salolaisilla ei ole peleissä sarjataulukon osalta panosta - vastustajilla vielä jonkin verran. Asiasta tarkemmin Mestaruusliigan nettisivuilta http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/naisilla-paljon-ratkaiseva-paatosviikonloppu.html .

Ennen viikonloppua WoVo on sarjataulukossa viidentenä, mutta sillä on parhaimmillaan mahdollisuus nousta jopa kolmanneksi - tai toisaalta pudota seitsemänneksi. Pölkky on tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta silläkin on teoreettiset mahdollisuudet jopa viidenneksi - se toki edellyttää niin OrPon kuin LP Viestinkin kukistamista. Toisaalta: sijoituksilla 5-8 ei ole kovin paljon merkitystä, koska nuo joukkueet "joutuvat" kaikki valinnan kohteeksi sijoituksesta riippumatta.

Naisten Mestaruusliigassa pelataan tällä kaudella kahdeksan joukkueen pudotuspelit (aiemmin vain kuuden joukkueen) ja näin ollen ensimmäinen vaihe on kolmen voiton puolivälierät. Niihin runkosarjan neljä ensimmäistä joukkuetta pääsevät maanantaina valitsemaan vastustajansa siten, että LP Viesti poimii ensimmäisenä sijoille 5-8 sijoittuneista joukkueista jonkun. Runkosarjan kakkospaikan jo varmistanut HPK saa tehdä valinnan kolmesta jäljellä olevasta joukkueesta ja niin edelleen.

Puolivälierin aikatauluksi on sarjamääräyksissä määritelty 27.2.-8.3. Maanantain valintatilaisuuden jälkeen puolivälieräparit vahvistavat otteluohjelmansa - maksimissaan joukkueet pelaavat 5 ottelua eli välieriin pääsee kolmella voitolla. Runkosarjan joukkueilla 1-4 on peliohjelmassa kotietu.

LP SALOn lohkosta Final Four -turnaukseen

Naisten lentopallon Mestarien liigassa on pääsy vaiheeseen, jossa mukana on enää 7 joukkuetta. LP SALOn kanssa samassa alkulohkossa pelanneista joukkueista ainakin yksi on mukana Mestarien liigan lopputurnauksessa, koska seuraavalla kierroksella ovat vastakkain Dinamo Moskova ja Busto Arsizio - sen otteluparin voittaja etenee kauden loppuhuipennukseen.

Myös saksalainen Dresdner SC pelasi mainiosti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vaikka putosikin jatkosta. Se pystyi jopa voittamaan turkkilaisen huippuseura Fenerbachen, joka meni lopulta jatkoon eräsuhteen turvin.

Salon Viestillä ratkaisupeli

Salon Viesti pelaa naisten 1-sarjan alemman jatkosarjan päätöspelinsä sunnuntaina klo 15 urheilutalolla, vastustaja on Rantaperkiön Isku. Tamperelaisilla ei ole enää pelissä panosta, mutta salolaisilla sitäkin enemmän: otteluvoitto tai kaksi erävoitto vievät Salon Viestin nuorekkaan joukkueen jatkolohkon kärkeen ja sitä kautta 1-sarjan pudotuspeleihin.

.

Salon Viesti_RIsku.JPG

.

Huutokauppa2015.JPG

Julkaistu: 20.2.2015 10:49

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti