SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Salon Viestin Sonja Ahlqvist mukaan lauantain LP-Vampula-otteluun, Noora Kososen loppukausi ohi
 

Salon Viestin Sonja Ahlqvist mukaan lauantain LP-Vampula-otteluun, Noora Kososen loppukausi ohi

Salon Viestin passari Sonja Ahlqvist liittyy LP Viestin lentopallon Mestaruusliigajoukkueen kokoonpanoon lauantaina Salossa pelattavassa LP Viesti - LP-Vampula -ottelussa. LP Viestin passareista Viktoriia Tuchashvili lepää ottelun varotoimenpiteenä ja keskittyy ensi viikon kolmeen kovaan otteluun (Moskovan Dinamo ja kaksi kertaa Oriveden Ponnistus).

LP Viestin valmennusportaalla on lauantain ottelussa tehtävä siis passarivalinta Venla Hyttisen ja Sonja Ahlqvistin välillä.

LP Viesti joutuu otteluun myös ilman torstain ottelussa jalkansa loukannutta yleispelaaja Noora Kososta. Vaarattomassa pelitilanteessa vääntynyt polvi tutkittiin perjantaina ja diagnoosi oli selvä: polven eturistisiteet ovat poikki ja kausi ohi. Tavoitteena on, että hyvää kautta pelannut Noora olisi taas pelikuntoinen seuraavan kauden alkaessa.

Sonja Ahlqvist on aiemminkin "tuurannut" Viktoriia Tuchashviliä (tuolloin Polishchuk): marraskuussa 2013 Sonja oli LP Viestin kokoonpanossa ykköspassarin oltua hoitamassa kotimaassaan perhepiirin yksityisasioita. Tuolloin LP Viesti pelasi kaksi vierasottelua Kuortanetta vastaan, Sonja Ahlqvist pääsi molemmissa otteluissa vaihdosta kentälle pelin loppuvaiheissa.

Tällä kaudella Sonja Ahlqvist on pelannut Salon Viestin toisena passarina 1-sarjaa. Viesti voitti alkulohkossaan 14 ottelusta kahdeksan ja sijoittui kolmanneksi ja jatkaa alemmassa jatkosarjassa. Sonja Ahlqvist on rekisteröity myös Mestarien liigaan LP SALOn pelaajaksi.

LP Viesti - LP-Vampula Salohallissa lauantaina 10.1.2015 klo 17

Sonja.jpg

Sonja Ahlqvist
16 v. (s. 2.11.1998),
pituus 168 cm, passari
kasvattajaseura: Salon Viesti
Parhaat saavutukset
2014 huhtikuu: SM-kulta, B-tytöt, tähtiseitsikon passari ja turnauksen arvokkain pelaaja
2013 marraskuu: Pohjois-Euroopan mestaruuskisat, pronssia
kausi 2012-2013: SM-kulta, C-tytöt (Salon Viesti C98) ja SM-pronssi, B-tytöt (Salon Viesti Chilit)

kausi 2011-2012: SM-pronssi, C-tytöt (Salon Viesti) ja SM-hopea, B-tytöt (Salon Viesti B95)

LP Viesti_LP-Vampula_mainos.JPG

Julkaistu: 9.1.2015 13:10

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti