SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti viimeisteli tyylillä tiistaiksi
 

LP Viesti viimeisteli tyylillä tiistaiksi

Liigakärki LP Viestin (10-0) kauden kymmenes liigavoitto tuli tyylikkäällä esityksellä vierailleesta Kuortaneesta (0-8) suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-14, 25-7, 25-19)

LP Viestin teemana oli hioa kuvioita tiistaina kotiona pelattavaan Mestarien liigan otteluun Dinamo Moskovaa vastaan. Joukkue onnistui tehtävässä hyvin.

Noora Kosonen teki ottelussa 1000. liigapisteensä.

Avauserässä LP Viesti hyökkäsi vahvasti (62%) tehden vain yhden hyökkäysvirheen. Myös joukkueen torjunta oli aikalailla ylitsepääsemätön este kuortanelaisten kovemmille hyökkäysyrityksille.

Toinen erä oli oli numeroiltaan selvempi kuin ensimmäinen, mutta suurin ero oli Kuortaneen hyökkäyksen uskon hiipumisessa (hyök 4/34). Anu Ennok oli erän hahmo tehoin 7/+7.

Kolmannen erän Kuortane aloitti hyvällä sykkeellä ja johtikin sitä 4-6. Kotijoukkue teki hyökkäysvirheitä erän alkuun. Erä kuitenkin kääntyi heti tämän jälkeen selkeästi kotijoukkueelle.

LP Viesti päävalmentaja Kari Raatikainen:

- Jos voittaa 3-0 tollasella pistemäärällä vastustajalle, niin pakkohan se on olla tyytyväinen. Kolmannen erän alku oli virheiden sävyttämä, kuuteen ensimmäiseen vastustajan pisteeseen teimme viisi omilla hyökkäysvirheillä. Siinä vaiheessa tuli pikkaisen dejavuta viime ottelusta. Aika äkkiä korjausliike kuitenkin tapahtui. Syöttökin toki helpottui kolmanteen erään.

Kuortaneen päävalmentaja Aapo Rantanen:

- Lähdettiin sillä mielellä, että vaikka kuinka hyvin pelataan niin ei pinnoja irtoa. Tavoitteena oli pitää oma peli yritteliäänä ja rohkeana tilanteesta taululla välittämättä. Osittain onnistuimme. Toinen erä repesi, mutta viimeisen erän alkuun tultiin vähän rennommalla ilmeellä kentälle. Siinä päästiin edes vähän haastamaan vastustajaa.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Ennok 13/+11, Rakic 10/+7, Kosonen 10/+6

Kuortane Heikkiniemi 11/+3, Kosonen 7/+1, Nieminen 4/+1

Parhaat pelaajat:

LP Viesti Anu Ennok

Kuortane Jessica Kosonen

LähiTapiolan pisteet
3p Ennok LP Viesti
2p Tuchashvili LP Viesti
1p Jokinen LP Viesti
Ottelutilasto

Julkaistu: 6.12.2014 17:40

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti