SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Taistelu cupin finaalipaikasta alkaa keski- viikkona - Tuchashvili kuukauden pelaaja
 

Taistelu cupin finaalipaikasta alkaa keski- viikkona - Tuchashvili kuukauden pelaaja

Liigan kärkikaksikko kohtaa Suomen cupin toisessa välieräparissa

Lentopallon naisten Mestaruusliigan kärkikaksikko, LP Viesti ja Oriveden Ponnistus kohtaavat Suomen cupin toisessa välieräparissa. Ottelut pelataan Salohallissa keskiviikkona ja Oriveden liikuntahallissa lauantaina. Finaaliin pääsyyn tarvitaan kaksi otteluvoittoa ja mikäli pelit ovat lauantain toisen osaottelun jälkeen tasan, ratkaistaan finalisti ns. kultaisella erällä 25 pisteeseen.

Suomen cupin toinen välieräpari on HPK, Hämeenlinna - LiigaPloki, Pihtipudas. Loppuottelu pelataan Hämeenlinnan uudella Elenia Areenalla joten HPK hakee paikkaa kotikentän finaaliin. Myös HPK ja LiigaPloki ovat liigan kärkijoukkoa: HPK tasapistein OrPon kanssa toisena ja pihtiputaalaiset kolmantena - toki joukkueet ovat pelanneet eri määrän liigapelejä.

LP Viesti ja OrPo lähtevät herkullisista asemista keskiviikon ensimmäiseen peliin Salohallissa: lauantaina molemmat hakivat voiton vieraskentiltä ja toisaalta kumpikin joukkue valmistautuu seuraavan viikon europeleihin. LP SALO avaa europelit Mestarien liigassa Italiassa Busto Arsiziota vastaan ja OrPo valmistautuu kotiotteluunsa Challenge-cupissa sveitsiläistä Kanti Schaffhausenia vastaan.

Mutta sitä ennen mielenkiintoiset cupin välierät: ke 5.11. klo 18.30 Salohallissa LP Viesti - OrPo ja la 8.11. klo 17.00 OrPo - LP Viesti.

LP Viesti järjestää toiseen osaotteluun fanimatkan: hinta 30 euroa kattaa kuljetuksen ja lipun otteluun. Lähtö Salon torilta lauantaina klo 13.30. Ilmoittautumiset tomi.lemminkainen@lpviesti.fi tai keskiviikon ottelun aikana.

.

Viktoriia Tuchashvili lokakuun pelaaja - myös Lena ja Duda mukaan tähdistöön

.

LP Viestin taitava passari Viktoriia Tuchashvili on valittu lokakuun pelaajaksi naisten Mestaruusliigassa. Viki johti passipelillään LP Viestin Mestaruusliigassa syys-lokakuun aikana kuuteen voittoon - niissä joukkue menetti vain yhden sarjapisteen ja erätappioitakin tuli vain kaksi. Polishchuk-nimellään Viktoriia valittiin kerran aiemmin kuukauden pelaajaksi, se tapahtui kuluvan vuoden helmikuussa.

.

Tuchashvilin passeista nauttivat myös mm. Dubravka Rakic (SRB) ja Vikin maannainen Lena Lymareva (UKR), jotka myös valittiin lokakuun tähdistöön.

.

Muut tähdistöpelaajat ovat HPK:n Michaela Madsen, OrPon Agnes Pallaq, LiigaPlokin Hillary Hurley ja LP-Vampulan Hillaelina Hämäläinen.

.

Miesten puolella lokakuun pelaajan titteli meni kuopiolaisen LEKAn virolaiselle hakkurille Mart Tiisaarille.

.

Valinnoista enemmän linkissä http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/tiisaar-ja-tuchashvili-mestaruusliigan-lokakuun-pelaajiksi.html

.

Onnittelut valituille!

.

15.jpg

Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti,
lokakuun 2014 kuukauden pelaaja

.

Naisten lokakuun tähdistö 2014:
P Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti, samalla kuukauden pelaaja
H Lena Lymareva, LP Viesti
YP Agnes Pallaq, Oriveden Ponnistus
YP Hillary Hurley, LiigaPloki
KT Dubravka Rakic, LP Viesti
KT Michaela Madsen, HPK
L Hillaelina Hämäläinen, LP-Vampula

.

Miesten lokakuun tähdistö 2014:
P Arto Hanni Korson Veto
H Mart Tiisaar LEKA Volley
YP Romans Sauss Kokkolan Tiikerit
YP Olli Kunnari VaLePa Sastamala
KT Sauli Sinkkonen Rantaperkiön Isku
KT Eduard Venski VaLePa Sastamala
L Luke Perry Team Lakkapää

.

CL_Mestarien_liigan_mainos_ennakkomyynti.JPG

.

Julkaistu: 2.11.2014 22:18

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti