SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Kaisa Jokinen kauden naislentopalloilija, Duda Rakic kauden liigapelaaja
 

Kaisa Jokinen kauden naislentopalloilija, Duda Rakic kauden liigapelaaja

LP Viesti oli jälleen vahvasti esillä sunnuntaina Vantaalla, kun Suomen Lentopalloliitto ja Mestaruusliiga palkitsivat kauden parhaita pelaajia, valmentajia, joukkueita ja seuroja. LP Viesti nousi ykköseksi neljässä kategoriassa: kauden naispelaaja, kauden naisliigapelaaja, naisten valmentaja ja liigatiedotus.

Kauden naislentopalloilijana palkittiin LP Viestin kapteeni ja keskipelaaja Kaisa Jokinen. Valinta oli varsin merkittävä, sillä edellisen kerran kauden naislentopalloilijana on palkittu Suomessa kautensa pelannut pelaaja 19 vuotta sitten: Kirsi Sepponen sai tittelin keväällä 1995. Sen jälkeen Euroopassa ammattilaisina pelanneet pelaajat ovat ottaneet tuon tittelin - Riikka Lehtonen peräti yhdeksän kertaa.

Kaisa Jokinen ei Vantaalla voinut olla vastaanottamassa palkintoaan, koska hän on parhaillaan pelaamassa hienoa EM-karsintaturnausta Suomen maajoukkueessa Valko-Venäjällä. Kassun terveiset saatiin kuitenkin sähköpostitse:
- Kiitos onnitteluista! Olen otettu palkinnosta ja arvostan tätä suuresti! Kausi on ollut hieno ja Eurocupin menestys on vienyt meidän joukkueen Euroopan huipulle. Kausi on ollut itsellä hiukan vaikea, mutta jokaiseen peliin sytyn ja teen parhaani. Lentopallosta saa uskomattomia fiiliksiä! Kiitos!
Sastamalalaista vaatimattomuutta!

Palkinto on Kassun uralla eittämättä yksi hienoimmista henkilökohtaisista palkinnoista. Kauden parhaana naisjuniorina Vammalan Kisan kasvatti palkittiin vuonna 2001 ja kauden parhaana naistulokkaana seuraavana vuonna.

Valintaperustelut:- Tasaisen tehokas keskipelaaja vuodesta toiseen. On omilla suorituksillaan auttanut joukkuettaan koviin saavutuksiin.

Kauden naisliigapelaajan valinnan tekivät Mestaruusliigan naisten joukkueiden pelaajat äänestämällä ja valinta kohdistui LP Viestin toiseen keskipelaajaan Dubravka Rakiciin. Kolmannen kauden Salossa kolmannen kerran kultajuhliin päättänyt Duda ei myöskään ollut Vantaalla vastaanottamassa palkintoaan, mutta sähköpostilla välitti Duda - hieman surumieliset - terveiset. Tässä koko Dudan vastaus tulvan vallassa olevasta Serbiasta:

- Hey! I am really sorry that I didn´t see your message before, if you follow situation in Bosnia and Serbia you can see that here is very bad situation, there has been floods and is very bad, they killed both countries. I can´t even explane how sad I am because of that - nothing worse could not happened to us. But now when I saw your message only thing that I can say is that you make me very happy! My comment can be: "Thanks to everyone who voted for me, you make me really happy in this sad moments where my country is destroyed by floods! This award means a lot, but I would not have done it without my team. Again it was amazing season behind us, and this team can only expect even bigger season ahead. Thank you again!

(Hyvin vapaamuotoinen käännös: Pahoittelen, etten nähnyt viestiäsi aiemmin, jos olet seurannut tilannetta Bosniassa ja Serbiassa, tiedät, että täällä on hyvin paha tilanne, pahat tulvat ovat aiheuttaneet kuolonuhreja molemmissa maissa. En osaa edes selittää kuinka surullinen olen sen takia - mitään pahempaa ei olisi voinut tapahtua meille. Mutta kun näin viestisi, ainoa asia minkä voin sanoa, että teit minut hyvin onnelliseksi. Kommenttini on: Kiitos kaikille, jotka ovat äänestäneet minua, olette tehneet minut hyvin onnelliseksi tässä surullisessa tilanteessa, jossa maani on tuhoisten tulvien takia. Tämä palkinto merkitsee minulle hyvin paljon, mutta en olisi saanut sitä ilman joukkuettani. Jälleen kerran kausi oli loistava ja tältä joukkueelta voi odottaa vielä parempaa tulevaa kautta. Kiitos vielä kerran!)

Kolmannen henkilökohtaisen LP Viestin saaman palkinnon sai naisten valmentajana palkittu Kari Raatikainen. Karikaan ei päässyt maajoukkueemme Valko-Venäjä-matkan takia Vantaalle, terveiset jälleen sähköpostilla:

- Kun palkitaan valmentaja tehdystä työstä niin silloin ei voi missään nimessä unohtaa sitä sidosryhmää, joka valmentajan työhön liittyy. Kiitokset siis LP Viestin staffille, seurajohdolle ja ennen kaikkea pelaajille. Työ jatkuu ja tunnustus antaa tietenkin varmuutta siitä, että oikeita asioita on tehty myös valmennuksessa. Joten kiitos ja kumarrus monelle taholle.

Kari Raatikainen sai palkinnon toisen kerran peräkkäin.

Valintaperustelut: - Suomen mestaruus, menestys Euroopan cupeissa sekä pelaajien ja joukkueen kehittäminen kansainvälisen tason joukkueeksi.

Neljännen kerran LP Viestin nimi palkintogaalassa mainittiin, kun palkittiin kauden liigatiedottaja - se tuli nyt toisen kerran peräkkäin Saloon.

- Lentopallon valmentaminen ja pelaaminen on joukkuepeliä ja samaa voi sanoa tiedotuksesta, siihen osallistuvat kaikki seurassa toimivat jäsenet. Tiedottajan nimi voi jäädä tiedotusvälineiden mieleen, mutta hänen takanaan on joukko hyvin tärkeitä henkilöitä, LP Viestissä sellaisia ovat urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen ja joukkueenjohtaja Anssi Laaksonen, jotka ovat pääosin hoitaneet sosiaalisen median tiedotusta. Valokuvaaja Osku Sahlsten on kuvannut pääosan joukkueen still-kuvista ja on siis merkittävä osa tiedotusta. Seura on saanut myös ulkopuolista apua mm. liigan tiedotuksesta - etenkin eurocupien vaativien mediatehtävien yhteydessä. Kaikkia näitä ja monia muita osapuolia on syytä lämpimästi kiittää avusta, totesi LP Viestin puheenjohtaja ja tiedottaja Ilpo Määttänen palkitsemistilaisuudessa.

Valintaperustelut: - LP Viesti ja sen puheenjohtaja/tiedottaja Ilpo Määttänen on hoitanut jälleen esimerkillisesti liigajoukkueensa tiedottamisen kauden aikana ja LP Viestin tiedotus on saanut runsaasti kehuja eri tiedotusvälineiltä.

LP Viestin viisikko tähtiseitsikkoon

Lisäksi sunnuntain tilaisuudessa julkaistiin mm. naisten Mestaruusliigan All Stars -seitsikko, siihen LP Viestistä mahtui peräti viisi pelaajaa: passari Viktoriia Polischuk, keskipelaajat Kaisa Jokinen ja Dubravka Rakic, yleispelaaja Anu Ennok sekä libero Roosa Koskelo.

Lisää palkituista Suomen Lentopalloliiton sekä Mestaruusliigan sivuilta.

.

Parhaat onnittelut kaikille henkilökohtaisesti palkituille - ja samalla onnittelut koko joukkueelle taustatiimeineen!

.

KAUDEN 2013-2014 PARHAAT

Kauden lentopalloilija Olli Kunnari, VaLePa

Kauden mieslentopalloilija Lauri Kerminen, Tiikerit

Kauden naislentopalloilija Kaisa Jokinen, LP Viesti

Kauden miestulokas Niklas Seppänen, Tiikerit

Kauden naistulokas Piia Korhonen, LiigaEura

Kauden miesjuniori Samuli Kaislasalo, Koijärven Kunto, Kuortaneen valmennuskeskus

Kauden naisjuniori Tiia Pohjonen, Ylöjärven Ryhti, Kuortaneen valmennuskeskus

Kauden miesten valmentaja Ugis Krastins, VaLePa

Kauden naisten valmentaja Kari Raatikainen, LP Viesti

Kauden nuorisovalmentaja Petteri Salmela, Sodankylän Tähtivolley

Kauden tuomari Kenneth Aro

Kauden lentopallovaikuttaja Jorma Hyytiä

Kauden yhteistyökumppani Fortum

Kauden lentopalloilmiö Miesten maajoukkueen selviytyminen MM-kisoihin

Kauden seuratoimija Katariina Toivola, Nurmon Jymy

Kauden mediapalkinto Itä-Savo

Kauden liigatiedottaja LP Viesti

Beach volleyn kauden miespelaaja Toni Vahela
Beach volleyn kauden naispelaaja Erika Nyström
Beach volleyn kauden miesjuniori Miro Määttänen
Beach volleyn kauden naisjuniori Niina Ahtiainen
Beach volleyn kauden erotuomari Suvi Rönnqvist

.

Liigapelaajien äänestyksellä on valittu

Kauden miesliigapelaaja Olli Kunnari, VaLePa

Kauden naisliigapelaaja Dubravka Rakic, LP Viesti

.

Liigapelaajien ja valmentajien äänestyksellä on valittu

Kauden liigatuomari Ahti Huhtaniska

.

Liigavalmentajien äänestyksellä on valittu miesten ja naisten liigan tähtiseitsikot

Passari: Steven Kehoe, Tiikerit

Libero: Lauri Kerminen, Tiikerit

Hakkuri: Olli-Pekka Ojansivu, Tiikerit

Keskitorjujat: Matthew Pollock, Team Lakkapää ja Eduard Venski, VaLePa

Yleispelaajat: Olli Kunnari, VaLePa ja Niklas Seppänen, Tiikerit

.

Passari: Viktoria Polishchuk, LP Viesti

Libero: Roosa Koskelo, LP Viesti

Hakkuri: Roslandy Acosta, LP Kangasala

Keskitorjujat: Dubravka Rakic, LP Viesti ja Kaisa Jokinen, LP Viesti

Yleispelaajat: Anna Boricheva, HPK ja Anu Ennok, LP Viesti

.

LähiTapiolan pistekilpailu

Miesten Mestaruusliiga: Olli Kunnari, VaLePa. Naisten Mestaruusliiga: Anna Boricheva, HPK

.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on valinnut istumalentopallon parhaat

Tuomari Helena Tenhola, Helsinki
Miespelaaja Jussi Herranen, LVI (Laajasalon Voima Istis)
Naispelaaja Satu Korkalainen, Siilinjärven Invalidit

.

LP Viestin_pyttykvartetti.jpg

LP Viestin pyttyrivistö Vantaalla oli komea: Kassu, Duda ja Kari saivat henkilö-
kohtaiset palkinnot, neljäs tuli seuran tiedotukselle.

Julkaistu: 25.5.2014 09:18

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti