SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Kausi 2013-14 päättyy virallisesti - uusi kausi jo kulman takana
 

Kausi 2013-14 päättyy virallisesti - uusi kausi jo kulman takana

LP Viesti Salo ry:n toimintakausi 2013-14 päättyy virallisesti tänään, Vapun aattona. Takana on jälleen monin tavoin menestyksellinen kausi, kirkkaimpana asiana kuudes peräkkäinen Suomen mestaruus. Vanhan kauden painuttua historiaan uusi kausi 2014-15 on jo aivan kulman takana - tässä tapauksessa siis 1.5. alkaen.

Päättyvä kausi oli LP Viestille työntäyteinen, menestyksellinen ja monipuolinen. Naisten lentopallon Mestaruusliigan lisäksi kauteen mahtuivat kultanälkää ensi vuodeksi jättänyt Suomen cupin hopea, hieno menestys CEV-cupissa, jossa vain cupin lopullinen voittaja, suurseura Fenerbahce pystyi LP Salon joukkueen pudottamaan jatkosta - ja niin edelleen. Liigan mestaruus on aina liigan mestaruus, mutta hienot eurocupin pelit, voitot ja loistavat ottelutapahtumat suurine yleisömäärineen jäivät monen mieleen.

LP Viesti voittaa - ja joskus häviääkin - aina joukkueena, jossa pelaajat ja valmennustiimi ovat ydinasiana. Joukkue muodostuu kuitenkin samalla myös yksilöurheilijoista, jotka ovat saaneet palkintonsa mm. liigan tähdistövalinnoissa - kuudesta kuukauden pelaaja -valinnasta viisi osui LP Viestin pelaajaan. Lisäksi tähdistössä oli joka kuukausi 2-5 salolaispelaajaa.

Joukkue ilman taustavoimia ei voi menestyä: LP Viestin talkoolaiset ja yhteistyökumppanit, katsojat, kannustajat ryhmä Satasen johdolla, Salon Viestin juniorit - taustavoimien lista on pitkä ja jokainen heistä ansaitsee ison kiitoksen kauden 2013-14 toiminnoistaan. Myöskään mainion Salohallin tarjoamia harjoitus- ja pelimahdollisuuksia ei voi unohtaa, talon joustavaa henkilökuntaa unohtamatta.

Kiitokset siis kaikille!

Vanha kausi on siis kohta takana, uusi edessä. Kauteen 2014-15 valmistautuminen on jo pitkällä, ainakin jos sitä mittaa pelaajasopimusten määrällä. Ja oikeastaan pitäisi monessa tapauksessa puhua 3-vuotiskaudesta, joka ulottuu aina kevääseen 2017 saakka, onhan LP Viesti tehnyt urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäisen johdolla useita pitkiä valmennus- ja pelaajasopimuksia tuleville vuosille. Ne luovat pohjaa aiempaa pitkäjänteisemmälle toiminnalle.

Taloudelliset haasteet ovat edelleen - urheilussakin - isot ja niitä lähdetään voittamaan tulevien kuukausien aikana niin, että syksyllä 2014 LP Viesti on jälleen valmis puolustamaan SM-kultaansa, menestymään Suomen cupissa ja osallistumaan - sekä menestymään - eurocupeissa.

LP Viestin johtokunnan puolesta kiitän kaikkia seuran toiminnassa mukana olleita, toivotan hyvää kesää ja kutsun teidät taas mukaan syksyllä kauden alkaessa.

Ilpo Määttänen
LP Viesti Salo ry
puheenjohtaja

Julkaistu: 30.4.2014 10:24

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti