SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Salo Istanbulissa
 

LP Salo Istanbulissa

LP Viestin/LP Salon joukkue saapui maanantai-iltana Istanbuliin valmistautumaan keskiviikkoillan vierasotteluun Fenerbahcea vastaan. Tulo Turkkiin tapahtui pari tuntia myöhässä kun joukkuetta kuljettaneen lentokoneen matkalaukut lastattiin koneeseen kahteen kertaan. Välillä matkustajat kävivät koneen ulkopuolella tunnistamassa omat laukkunsa. Hieman ylimääräistä odottelua siis kentällä.

Perillä Istanbulissa oli kaiketi tavanomaisen iltaruuhkan aika, hitaasti etenevässä jonossa ajeltiin reilu tunti Atatürkin kentältä Üsküdaran laulusta tuttuun kaupunginosaan ja Volley Hotel Istanbuliin. Hotellin nimi oli helppo ymmärtää, kun myöhemmin selvisi, että ottelupaikka on samassa kiinteistössä - vähän huomaamattomasti kulman takana.

Tiistain ohjelmassa on puntti- ja pallotreeni sekä pelipalaveri. Illalla joukkueelle taustoineen lienee mahdollisuus seurata lentopallon naisten Mestareiden liigan ottelua turkkilaisen Eczacibasin ja puolalaisen Atom Trefl Sopotin välillä.

LP Salon joukkue on muuten normaalikokoonpanossa Istanbulissa, mutta Ella Elorannan sijalla on mukana Salon Viestin kehityspelaaja Iida Murto, joka oli kokoonpanossa jo Salohallin vastaavassa ottelussa.

Fenerbahce - LP Salo ottelu on nähtävissä Laola1.tv:ssä suorana lähetyksenä http://www.laola1.tv/en-int/live/fenerbahce-sk-istanbul-lp-salo/151176.html .

LP Viestin tiedotus pyrkii seuraamaan ottelua tekstimuodossa, myös netin etusivulla on livescore ja tarkempi tilastointi Mestaruusliigan livescoressa.

1. tulostiedotus: vanhat voitti tasokkaan hihapelin 25-14. Voittajakuva pian Facebookissa.

- - - - - - - -

Ohessa kuva pelipaikasta, jossa kahden päivän aikana pelataan niin Mestareiden liigaa kuin CEV-cupiakin.

Istanbul2014 067.JPG

Pelihallissa harjoitteli maanantai-iltana VakifBankin Mestareiden liigan joukkue. Se pelaa samassa hallissa ottelun bakulaista Igtisadchia vastaan Fenerbahce-LP Salo -ottelun jälkeen.

Istanbul2014 074.JPG

LP Viestin johtoryhmä seurasi silmä tarkkana Vakifbankin harjoituksia.

Iloisin_ilmein_puntilla.jpg

Iloisin ilmein punttisalilla...

Vakavin_ilmein_puntilla.jpg

.. ja vähän vakavamminkin ilmein.

Uutta_kulmaa.jpg

"Nyt lähdetään rakentamaan vähän uutta puolustustaktiikkaa..."

Uutta_taktiikkaa.jpg

Taktiset kuviot kuntoon keskiviikon koitokseen!

Kari keskittyy.jpgLP Viesti Mestareiden liigassa.jpg

LP Salo tutustumassa Mestareiden liigan tunnelmaan - toistaiseksi vasta katsomosta käsin.

Press.jpg

Tiistai-illan mestareiden liigan ottelun lehdistökatsomo oli vähäväkinen, mutta sitäkin tasokkaampi.

Julkaistu: 21.1.2014 08:29

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti