SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Salo haastoi mutta Fenerbahce oli ennakoidun kova - juttua päivitetty
 

LP Salo haastoi mutta Fenerbahce oli ennakoidun kova - juttua päivitetty

LP-Fenerbache 16.1.14-22.jpg

LP Salo haastoi hyvin turkkilaisjoukkue Fenerbahcen CEV-cupin 3. kierroksen kotiottelussa, mutta vieraat olivat nimensä veroisia ja ottivat 0-3 -voiton. Avauserässä lukemat olivat tasaiset, 22-25, mutta sen jälkeen vieraat veivät peliä, 13-25 ja 9-25.

Mestaruusliigan tiedotuksen raportti ottelusta:

Salohallissa nähtiin korealaispommitus

Korealaisen Kim Yeon-Koungin maine maailman parhaana naislentopalloilijana sai vahvistusta Salohallin torstai-illassa. Kim johti turkkilaisen suurseuran Fenerbahcen pommitusta, kun LP Salo kaatui CEV Cupin ensimmäisen puolivälieräkierroksen avauspelissä 0-3 (22-25, 13-25,

Joukkueiden tasoero tuli illan edetessä melko suureksi. Kovia Europelejä viime vuosina voittanut salolaisjoukkue oli rehellisesti sanottuna aseeton Fenerbahcen saatua pelinsä kulkemaan avauserän lopusta lähtien.

Toinen osaottelu pelataan ensi keskiviikkona Istanbulissa. Otteluparin jatkaa toiselle puolivälieräkierrokselle tshekkiläistä Agel Prostejovia vastaan.

Avauserä oli kotijoukkueen paras. Se taisteli urheasti jopa erävoitosta johtaen vielä 21-20. Kim Yeon-Koung hyökkäsi kuitenkin erän loppuun muutaman maukkaan pallon ja vieraat kuittasivat erän 22-25.

Toisessa erässä Fenerbahcen peli alkoi rullata kaikilla osa-alueilla yhä paremmin ja LP Viesti ei pystynyt vastaamaan kuin aivan muutaman kerran. Erä Fenerille 13-25. Erän näkyvintä antia olivat Kimin pari huikeaa ässäsyöttöä. Kolmas erä kulki edelleen vieraiden komennossa alusta loppuun.

Yleisöä Salohallissa oli komeasti 1450.

LP Salon pistenaiset:

Kaisa Jokinen 9/+6

Anu Ennok 9/+4

Sini Häkkinen 3/0

Noora Kosonen 2/-8

Dubravka Rakic 5/+1

Viktoria Polishchuk 1/0

Mira Hämäläinen 0/-2

Michaela Madsen 0/0

Iida Paananen 0/0

Roosa Koskelo (L)

Fenerbahce parhaat pistenaiset:

Kim Yeon-Koung 21/+19

Anita Havlickova 17/+8

Cristina Bauer 11/+8

Eda Erdem Dundar 11/+9

Salon Seudun Sanomien nettijuttu: http://www.sss.fi/uutiset/urheilu/584705.html.

Salon Seudun Sanomien video http://www.sss.fi/uutiset/584802.html.

Ylen urheiluruutu http://areena.yle.fi/tv/2107400 .

Akikuvaa http://www.akikuvaa.com/galleria/thumbnails.php?album=72 .

Nimimerkki Perjavan video, pääosissa Kim http://www.youtube.com/watch?v=ghdf5oe5Iw8&list=UUrIMrhwm_qz1EH3AFBh6NiA&index=1

Otteluraportti CEV:n sivuilla http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionNews.aspx?NewsID=16476&ID=679 .

Kommentit pelin jälkeen:
Joukkueen kapteeni Seda Tokatlioglu:
- Ensimmäisessä erässä tehtiin liikaa virheitä. Kotijoukkue on seuraavassa otteluissa varmaan hyvä ja meidän pitää valmistautua siihen hyvin. Haetaan kuitenkin voittoa, koska tavoite on jatkoonpääsy, finaali ja cupin voittaminen on kuitenkin tavoitteemme.
- Salo pelasi hyvin ja taistelu oli hienoa. Kotona meidän pitää pelata samalla tavalla kuin kaksi erää täällä. Kunnioitetaan vastustajaa, sanoi joukkueen kokenut kapteeni.

Joukkueen kapteeni Kaisa Jokinen:
- Alku oli tosi hieno, olimme hyvin latautuneita ja oli hienoa taistelua. Ehkä jopa hieman yllätimme vastustajan tällä taistelulla. Saatiin itseluottamusta vaikka peli hävittiinkin. Maanantaina lähdetään kohti Turkkia ja saadaan keskittyä koko joukkueen kesken vieraspeliin. Siellä on varmaan hallissa metakkaa!
- Otetaan tästä positiivista energiaa ja akkrea mukaan. Nämä ovat isoja pelejä, ikimuistoisia ja mukava katsoa millaisia "likkoja" verkon toisella puolella. Upeaa, että pääsee pelaamaan näitä!

Marcello Abbondanza, Fenerbahce
- Hidas alku pelissä. Meillä oli pitkä pelitauko, vain yksi ottelu ennen tätä ja ehkä siksi ensimmäisessä erässä tehtiin paljon virheitä. Salo oli aggressiivinen, mutta ehkä sitten keskittyminen katosi ja kotijoukkueen pelin taso laski. Jatkossa hermoilimme vähemmän.
- Hallissa oli hyvä fiilis ja olin yllättynyt useista turkkilaiskannattajista, joita oli kuuleman mukaan tullut laivalla Ruotsista saakka, ihmetteli Abbondanza.

Kari Raatikainen, LP Viesti (LP Salo)
- Verrattuna viime vuoden Krasnodar-peliin olimme nyt selvästi parempia haastajia. Hyvä, organisoitu puolustuskaan ei auttanut, vastustajan hyökkäys oli vahvaa. Hyvä ensimmäinen erä, sitten alkoi Kimin syöttökin purra. Jossakin vaiheessa katsoimme liikaa tulostaulua, mutta kaikkiaan oli hyvä fiilis. Vastustajan hakkuri Aneta Havlickova (CZ) oli tosi kova eikä me Kimiäkään oikein saatu kiinni, hän oli juuri niin hyvä kuin oli ennakoitu.

LP-Fenerbache 16.1.14-1.jpg

Toni Flink haastattelee Alisha Glassia ennen ottelua VIP-tilaisuudessa.

LP-Fenerbache 16.1.14-3.jpg

Fenerbahce virallisessa ottelukuvassa Salohallissa 16.1.2014.

LP-Fenerbache 16.1.14-4.jpg

LP Salo virallisessa ottelukuvassa Salohallissa 16.1.2014.

LP-Fenerbache 16.1.14-20.jpg

Korkealta, kovaa ja tarkasti - Kim!

LP-Fenerbache 16.1.14-37.jpg

Kassun satasen edessä tiukka torjunta.

LP-Fenerbache 16.1.14-42.jpg

Palkitut pelaajat Kaisa Jokinen ja Kim otteluisäntä Traktoauton palkittavina, valinnat teki toimitusjohtaja Seppo Alanko

apunaan Salon Viestin juniorivalmennuspäällikkö Virginie de Carne.

Kuvat: Osku Sahlsten / LP Viesti

Julkaistu: 16.1.2014 21:22

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti