SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Loistava voitto Rote Rabenista: 3-1!
 

Loistava voitto Rote Rabenista: 3-1!

LP Salo otti komean 3-1 -kotivoiton keskiviikon kotipelissä Rote Raben Vilsbiburgia vastaan. Ennakkoon kovaksi arvioidusta vastustajasta tuli 3 sarjapistettä lukemin 3-1 (26-24, 20-25, 25-23, 25-14).

Toinen osaottelu pelataan viikon päästä 11.12. Vilsbiburgissa. Rote Rabenin pitäisi siellä voittaa Salo 3-0 tai 3-1, jotta se voisi päästä ratkaisevaan kultaiseen erään. Muilla tuloksilla LP Salo menisi cupissa 12 parhaan joukkoon. Tämän otteluparin voittaja kohtaa kolmannella kierroksella voittajan otteluparista Orbita Zaporozhye (Ukraina) - Fenerbahce (Turkki).

Saksan liigassa viidentenä oleva Vilsbiburg pisti hyvin salolaisille kampoihin viimeistä erää lukuun ottamatta. Siinä selkäranka naksahti heti alussa.

Viesti voitti torjunnat niukasti 13-11 ja ässäsyötöt 7-6. Myös aloitusten vastaanotoissa ja hyökkäystehoissa salolaiset olivat hiukan parempi.
Salon joukkueesta yleispelaaja Anu Ennok teki hienosti 21 pistettä ja yhdysvaltalainen yleispelaaja Michelle Bartsch oli vieraiden paras pistenainen 19 pisteellä.
LP Salo
Anu Ennok 21/+8
Dubravka Rakic 14/+12
Sini Häkkinen 14/+11
Vilsbiburg
Michelle Bartsch 19/+11
Dominique Lamb 14/+11
Luaces Mesa 14/+9

Yleisöä 762

Palkittujen pelaajien ja valmentajien kommentit:

Rote Raben libero Anna Pogany

- Mukava oli päästä heti alusta peliin mukaan. Alussa oltiin hieman hermostuneita mutta sitten oltiin pelissä mukana. Ensi viikolla pitää torjunta saada paremmaksi ja pystyä pelaamaan samalla tasolla koko ottelu.

LP Salon libero Roosa Koskelo

- Ensimmäinen erä sujui ihan alkua lukuun ottamatta hyvin ja se ote pystyttiin pitämään koko ottelun ajan. Joukkueelle iso kiitos siitä, että torjunta oli tosi hyvin kohdallaan ja puolustuspallot tulivat juuri sinne minne niitä osattiin odottaa.

- Tällaisia pelejä olisi mukava pelata enemmän!!

Rote Raben valmentaja Jorge Munari

- Hyvä alku saatiin sekä ensimmäiseen että toiseen erään, mutta ei se riittänyt. Sanoin jo ennen peliä, että Salolla on hyvä joukkue ja se pelasi erityisesti puolustuksen osalta hyvän pelin. Salon syöttö oli hyvä emmekä saaneet sen takia passipeliä ihan toimimaan. Teimme liikaa virheitä samaan aikaan kun Salo teki niitä selvästi vähemmän. Ensimmäinen erä olisi voinut päättyä meillekin, oli tasaista. Ehkä meillä vähän henkinen kanttikin petti. Ensi viikolla meidän pitää hyökätä paremmin.

LP Salon valmentaja Kari Raatikainen

- Hyvä taktinen peli. Sitä taktisuutta kenties korostettiin ennen peliä jopa liikaa, unohdettiin vähän kunnon taisteluhenki, mutta se syttyi pelin aikana ja jokainen pelaaja nousi korkealle tasolle.

Julkaistu: 4.12.2013 21:42

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti