SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Kahden välierän viikonloppu - huutokaupassa jo hyvä vauhti
 

Kahden välierän viikonloppu - huutokaupassa jo hyvä vauhti

LP Viestillä on edessään kahden välieräottelun viikonloppu. Mitään lopullisia ratkaisuja ei vielä lauantain ja sunnuntain aikana tehdä, mutta etenkin lauantain Orivedellä pelattavalla ottelulla voi olla paljonkin painoarvoa: jos LP Viesti ottaa vierasvoiton, pääsee se sunnuntain kotiotteluun 2-0-tilanteesta. Mutta jos OrPo kykenee kotisalissaan voittoon, alkaa välieräsarja Salossa sunnuntaina tavallaan alusta ja edessä onkin kummallekin joukkueelle uusi tilanne.

Ensimmäinen välierä Salohallissa päättyi keskiviikkona kotijoukkueen 3-0-voittoon, mutta lauantaina Orivedellä kotijoukkue lähtee varmasti sisuuntuneena haastamaan salolaisia. Keskiviikon ottelu meni orpolaiskommenttien mukaan jokseenkin penkin alle joten kotisalissa on vain parannettavaa. Riittääkö se LP Viestin kaatamiseen, se nähdään lauantaina 16.3. klo 17.00 alkavassa ottelussa. Katsomoon salolaiset saavat bussilastillisen kannattajia tuekseen.

Tiukka sarja jatkuu heti sunnuntaina, pelipaikkana Salohalli ja peliaika klo 17.00. Onko tilanne ennen sitä 2-0 vai 1-1 - ja onko tilanne sunnuntain jälkeen 3-0, 2-1 vai 1-2? Ilmassa on siis vielä paljon kysymysmerkkejä.

Finaaliin pääsyyn tarvitaan neljä otteluvoittoa ja sarjan neljäs peli pelataan taas Orivedellä, peliaika on keskiviikkona 20.3. klo 18.30. Sen jälkeen pelit jatkuvat tarvittaessa perjantaina, sunnuntaina ja tiistaina.

LP Viestin kaikkia loppukauden otteluita voi seurata myös radiolähetysten kautta: Radio Auran Aallot selostaa kaikki LP Viestin ottelut kauden päätökseen saakka. Katso lisää osoitteesta www.auranaallot.fi.
Mestaruusliigan livescore toimii normaalisti osoitteessa http://livescore.dicode.fi/results.html .

LP Viesti - OrPo -välieräsarjan otteluohjelma:

la 16.3. klo 17.00 OrPo - LP Viesti

su 17.3. klo 17.00 LP Viesti - OrPo

ke 20.3. klo 18.30 OrPo - LP Viesti

ja tarvittaessa

pe 22.3. klo 18.30 LP Viesti-OrPo

su 24.3. klo 17.00 OrPo- LP Viesti

ti 26.3. klo 18.30 LP Viesti- OrPo

.

Paitahuutokauppa hyvässä vauhdissa

LP Salon käyttämien eurocupien pelipaitojen huutokauppa on hyvässä vauhdissa. Jo parin ensimmäisen huutokauppapäivän aikana on tullut useita nostoja perushintoihin ja muutamasta paidasta on jo käyty pientä kisaa.

Lue tilanne ja ohjeet huutokauppaan linkistä http://www.lpviesti.fi/lpviestiry/huutokauppa/ .

Julkaistu: 15.3.2013 12:22

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti