SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Pislaploki pyristeli neljän pallon verran alussa, lopputulos 3-0
 

Pislaploki pyristeli neljän pallon verran alussa, lopputulos 3-0

Neljä palloa pelattu ja tilanne lauantaina Salohallissa 0-4. Oho, mitäs tästä nyt tulee, miettivät hätäisimmät.
Hyvää tuli, hetkessä tilanne oli 5-5 ja sen jälkeen palattiin normaaliin päiväjärjestykseen.

LP Viesti varmisti lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjan voiton lauantaina Pislaplokin "kustannuksella": lukemat 3-0 syntyivät 1,5 tunnissa.

Voittajien pelaajakommentit medialle antoi ensikertalainen kuusikkopelaaja Sara Kojo, 19. Hän on kauden aikana pelannut paljon otteluita HEL-Volleyn riveissä 1-sarjassa, nyt aukeni ensimmäisen kerran avauskuusikon paikka Mestaruusliigassa.
- Päivää aiemmin sain sen tietää ja aluksi oli tulla pelissä paniikkireaktio: kuinkas tästä oikein selvitään. Päätin, että teen minkä pystyn ja sillä selvä, sanaili Kojo.
- Eniten eroa 1-sarjan peleihin on pelinopeudessa ja pelin monipuolisuudessa ja niiden takia kentällä on koko ajan oltava tosi tarkkana, nukahduksiin ei ole kerta kaikkiaan varaa. No, onneksi pelikaverit antavat henkistä tukea, kiitteli Sara Kojo.

Voittajien valmentaja Kari Raatikainen antoi tunnustusta joukkueelleen.

- Kyllä tämä joukkue yllätti minut taas: torstaisen kuuden erän raskaan kamppailun jälkeen enrohjennut odottaa näin hyvää esitystä. Meillä oli valmiit eväät paljon, paljon huonompaan peliin, mutta tytöt siitä viis välittivät ja pelasivat korkealla tasolla. Siitä todistuksena mm. se, että vastustaja saa koko pelissä vain 46 eräpistettä, kiitteli tyytyväinen salolaisvalmentaja.
- Syöttö on ollut ja oli tässäkin pelissä merkittävässä asemassa ja kun 0-4-alkunumeroista selvittiin, kaikki alkoi sujua. Kaikki kentällä käyneet olivat onnistujia, tiivisti Raatikainen.
LP Viestin passarina aloitti tutusti Anna Lashch, mutta Vappu Ritala tuli vaihdosta mukaan ensimmäisessä erässä ja aloitti kolmannessa erässä, jonka pelasikin loppuun saakka. Myös nuoret Johanna Aaltonen ja Heidi Sjöholm saivat peliaikaa, Sini Häkkinen oli salolaisten ainoa pelaaja, joka ei lauantaina kentällä käynyt.
Nyt kun LP Salon runkosarjavoitto on lopullisesti varma, seuraavien pelien (su Eura, to HPK) voi olla vaihtuvuutta.
- Pelaajia on pakko kierrättää, jotta saadaan myös kuusikkopelaajille lepoa - sunnuntain Eura-otteluun voi taas tulla muutoksia, mietti Raatikainen.
LP Viesti päättää runkosarjan jo 23.2. Pieksämäkeä vastaan ja lähtee samalla matkalle kohti Venäjän Krasdonaria ja Challenge-cupin välierän ensimmäistä osaottelua kivikovaa Dinamo Krasdonaria vastaan.

Pihtiputaalaisten passari Hanna Anttila kiteytti pelin lyhyesti: kaamea.

- Ja se kaameus oli meidän puolella kenttää, tarkensi Anttila sarkastisesti.
- Mikä oli kaameaa, sitä ei oikein voi edes erotella. Lähdettiin haastamaan vahvaa Saloa, mutta eihän siinä onnistuttu, huokaili Anttila eikä lähtenyt osoittelemaan pelikavereitaan, mutta selvää oli ettei passari ollut tyytyväinen vastaanoton toimintaan
- Kiitos ja anteeksi, jatkoi Anttila sarkasmiaan pressitilaisuudesta poistuessaan.

Olli Nenonen, Pislaplokin valmentaja, allekirjoitti passarinsa kommentit.

- Jos vastaanotto on näin huonoa, ei siitä rakenneta kunnon peliä, totesi Nenonen.
- Ei ole kai sitten harjoiteltu sitä tarpeeksi. Oltiin alussa hyvin telineissä, mutta valitettavasti sinne myös jäätiin. Meidän pelaajat eivät myöskään osaa pelata tällaisessa lentokonehallissa, tuumi Nenonen ja viittasi avaraan Salohalliin.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Lena Kozyriatska, joka korjasi parhaat pisteet niin SSS-kisassa kuin LähiTapiolan pistekilpailussakin ja pokkasi päälle vielä otteluisännän palkinnon.

Ottelun tilastot osoitteessa http://livescore.dicode.fi/index.php?r=attachments/viewPdf&gameId=111097 .

Ottelun palkitut pelaajat:

Salon Seudun Sanomien Salkkari-pelaajakilpailu
3 pistettä Lena Kozyriatska, 2 pistettä Hillaelina Hämäläinen, 1 piste Noora Kosonen

LähiTapiolan pistekilpailu
3 pistettä Lena Kozyriatska, 2 pistettä Kaisa Jokinen ja 1 piste Duda Stojanovic.

Otteluisäntä Kello- ja kulta Jokisen palkinnot:
Nikolina Alter, Pislaploki ja Lena Kozyriatska LP Viesti.

Julkaistu: 16.2.2013 19:57

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti