SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Salo perillä Ukrainassa, hotelli ja pelipaikka vieri vieressä
 

LP Salo perillä Ukrainassa, hotelli ja pelipaikka vieri vieressä

LP Viesti muutti sunnuntai-iltana jälleen nimensä LP Saloksi ja matkusti Ukrainaan Challenge-cupin puolivälierien ensimmäiseen osaotteluun. Matka taittui Helsingin, Tallinnan ja Moskovan kautta Ukrainaan, Odessaan, josta vielä 30 kilometrin loppumatka bussilla Yuzhnyyn. Moskovan lumipyryn viivästyttämänä joukkue oli perillä pari tuntia laskettua myöhemmin eli maanantaina klo 20:n jälkeen.

Joukkue majoittui komeaan hotelli Elladaan, joka on aivan pelipaikan naapurissa. Illalla tarjolla oli maukas illallinen, muutaman asian varmistus seuraavalle päivälle ja ehtipä joukkueen valmennuskaksikko sekä joukkueen johtaja käydä pikaisesti myös pelipaikassa.

- Komea pelipaikka, korkeutta on ainakin riittävästi, tuumi kolmikko yksimielisenä.

Tiistaiaamu valkeni Mustanmeren rannalla aurinkoisena ja kun tuo laaja meri on vain muutaman sadan metrin päässä, näkymät ovat aika huikeat.

Kuinka huikea on peli keskiviikkona, se nähdään huomenna.

Livekuvaa Yuzhnystä on linkissä http://yatv.ru/olimpsk-tv , etualalla peliareena ja sen takana Ellada-hotelli, Mustameri takana/vasemmalla.

Khimik2013 064.JPG

Joukkue illallisella hotelli Elladassa maanantai-iltana.

Khimik2013 060.JPG

Päävalmentaja Kari Raatikainen Khimikin mediaedustajan pikahaastattelussa bussissa matkalla Odessan lentokentältä Yuzhnyyn.

aamukävely.JPG

Reipas aamukävely tiistaina Mustanmeren rannalle (kuvaajan takana). Pakkasta pari astetta, mutta kirkas auringonpaiste, joka jo hieman jopa lämmitti!

PS. Tämän sivuston blogin Etsintäkuulutus kirjoittajalle vihjeeksi: ko. näköinen henkilö on tod. näk. havaittu tiistaina klo 12.05 hotelli Elladan ja FSK Olymp -urheilukompleksin välisellä maanalaisella käytävällä - menossa hissiin kymmenen punaisiin pukeutuneen naisen nauravassa seurassa...

Julkaistu: 5.2.2013 07:48

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti