SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / OrPo-voitosta 3 sarjapistettä ja matkalle kohti Ukrainaa
 

OrPo-voitosta 3 sarjapistettä ja matkalle kohti Ukrainaa

LP Viesti hankki lentopallon Mestaruusliigan viikonlopun toisen voittonsa sunnuntaina Oriveden Ponnistuksesta. Lukemat olivat Salohallissa 3-1.

Voittajien parhaita olivat Lena Kozyriatska 17/+12, Noora Kosonen 15/+6 ja loistavan viikonlopun pelannut Kaisa Jokinen, 14/+11. Kassu tyhjensikin palkintopöydän sekä lauantaina että sunnuntaina.

OrPon valmentaja Tuomas Alatalo harmitteli kahden ensimmäisen erän loppuja.
- LP Viesti on erien lopuissa vahva ja niin se oli tänäänkin. Johdimme kumpaakin erää 13-16, mutta loppu oli salolaisten, manasi Alatalo.
- Neljäs erä kaatui useisiin omiin virheisiin. No, tämä oli kuitenkin meiltä kauden paras peli Viestiä vastaan, muistutti Alatalo.
Voittajien valmentaja Kari Raatikainen nosti hattuaan joukkueelle.
- Rehellisesti sanoen en uskonut näin hyvään peliiin ja näin hyvään tulokseen. Takana oli edellisen illan kova 5-eräinen ja rasittava Kangasala-ottelu, mutta joukkueen kapteenin Kaisa Jokisen johdolla ja myös esimerkillä otimme tärkeän voiton, kiitteli Raatikainen suojattejaan.
- Tietysti kolmannessa erässä jäi paljon parannettavaa, mutta hieno ryhtiliike neljännessä oli hieno, päätti Raatikainen.
LP Viesti lähti välittömästä pelin jälkeen matkustamaan kohti Ukrainaa keskiviikon ensimmäiseen Challenge-cupin välieräottelua Khimik Yuzhnya vastaan. Toinen osaottelu pelataan Salossa 14.2. klo 18.30.

LP Viesti - OrPo -ottelun tilastot osoitteessa http://livescore.dicode.fi/index.php?r=attachments/viewPdf&gameId=111089 .

Pelin palkittuja:

LähiTapiolan pistekilpailu: 3 pistettä Kaisa Jokinen, 2 pistettä Anni Mäkinen OrPo ja 1 piste Lena Kozyriatska.

Otteluisäntä Nordean palkinnot: Anu Ennok, OrPo ja Kaisa Jokinen LP Viesti.

Salon Seudun Sanomien Salkkari-pistekilpailu: 3 pistettä Kaisa Jokinen, 2 pistettä Duda Stojanovic ja 1 piste Anna Lashch.

Julkaistu: 3.2.2013 20:39

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti