SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Viljandi vastassa lauantain Final Four -välierässä Hämeenlinnassa
 

Viljandi vastassa lauantain Final Four -välierässä Hämeenlinnassa

LP Viesti palaa raskaan - mutta toki iloisen voittoisan! - Slovenia-matkan jälkeen jälleen lauantaina kotimaisen liigalentopalloilun pariin. Naisten Mestaruusliigan Final Four -turnauksen välierässä LP Viesti kohtaa Hämeenlinnan Hämeenkaaressa klo 16.00 virolaisen Viljandin. Toisessa välierässä kohtaavat LP Kangasala ja emäntäseura HPK.

Turnauksen mitaliottelut pelataan sunnuntaina klo 14 ja klo 17 - jälkimmäinen ottelu eli finaali on nähtävänä myös URHOtv:n suorana lähetyksenä.

Mestaruusliigan ennakkojuttu tapahtumasta osoitteessa https://mestaruusliiga-fi.directo.fi/naiset/final-four-turnaus/ .

Päähuomio turnauksessa keskittynee HPK:n ja LP Kangasalan uusiin pelaajiin. Hämeenlinnalaiset hankkivat riveihinsä nimekkään passarin Serbiasta, Maja Simanicin (32 v ja 184 cm). Hän on pelannut Serbian maajoukkueessa lähes kymmenen vuotta.

LP Kangasala puolestaan palkkasi riveihinsä USA:sta yleispelaaja Christie Carpenterin (24 v ja 185 cm). Salossa hänet nähdään helmikuun ensimmäisenä lauantaina (2.2.) kun Kangasala tulee Salohalliin Mestaruusliigan otteluun.

Final Four -turnauksen LP Viesti - Viljandi -ottelua voi seurata livescoren kautta osoitteessa http://livescore.dicode.fi/results.html .

Julkaistu: 26.1.2013 07:26

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti