SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Woman Volley sunnuntaiksi Saloon Eura-tappio niskassaan
 

Woman Volley sunnuntaiksi Saloon Eura-tappio niskassaan

Woman Volley Rovaniemeltä aiheutti marraskuussa LP Viestille silloin yllättävältä tuntuneen 3-1 -tappion kotihallissaan, mutta Saloon se joutuu lauantaina kärsitty LiigaEura-tappio niskassaan. Euralaiset olivat Säkylässä selkeästi 3-0-lukemin parempia. Rovaniemeläiset saivat erissä tehtyä 10, 17 ja 21 pistettä eli loppua kohti parantaen.

LP Viestille WoVo-ottelu on peli kahden Challenge-cupin Calcit Kamnik -otteluiden välillä. Välipalaksi peliä ei kuitenkaan voi sanoa, WoVo on esittänyt kauden aikana hyviä otteita ja kerännyt 15 pelaamastaan ottelusta 17 pistettä. Sarjataulukossa se kuitenkin edellyttää vasta 7. sijaa eli ensimmäistä paikkaa play off -kuusikon ulkopuolella.

LP Salo muuntui torstain komean eurocup-ottelun jälkeen jälleen LP Viestiksi ja harjoitteli normaalisti perjantaina - lauantain edustusjoukkue "vietti" talkoojoukkona B-junioreiden turnauksen kahvilamyynnissä. Sunnuntaina joukkue virittää itsenä lopulliseen pelikuntoon poikkeuksellisesti Hermannin koulun liikuntasalissa kun sekä Salohalli että Urheilutalo ovat varattuina B-junioriturnaukseen. Myös WoVo harjoittelee Hermannissa.

Sunnuntain peli alkaa normaaliin aikaan klo 17 - sikäli kun B-turnaus on siihen mennessä päättynyt.

Julkaistu: 19.1.2013 18:11

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti