SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Salo ja Calcit valmiina torstain taistoon
 

LP Salo ja Calcit valmiina torstain taistoon

Sekä kotijoukkue LP Salo että slovenialainen vierailija Calcit Kamnik tuntuvat olevan valmiina torstaina pelattavaan naisten Challenge-cupin 4. kierroksen 1. osaotteluun Salohallissa. Peli käynnistyy klo 18.30.

Ennen illan peliä kumpikin joukkue ehtii vielä torstain keskipäivän tietämissä viimeistelemään kuvioitaan eurokentäksi muuntuneella Salohallin areenalla.

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa kummankaan joukkueen edustajat eivät lähteneet uhoamaan voitolla - mutta toki kummassakin leirissä luotetaan omaan joukkueeseen.

- Olemme enemmän keskittyneet ja keskitymme torstainakin omaan peliimme ja joukkueena pelaamiseen, kiteyttää LP Viestin / LP Salon päävalmentaja Kari Raatikainen.

Viestiläisleirissä on toki tehty asiaankuuluvat valmistelut myös vastustajan pelin ennakoimisessa.

- Olemme saaneet pari videota Calcitin peleistä ja meillä on toki joku käsitys siitä. Ratkaisut kuitenkin tehdään kentällä ja pelin aikana, muistuttaa Raatikainen.

Vieraiden päävalmentaja Oleg Gorbachov luettelee muutamia pelaajia vastustajan nimilistalta. Esiin nousevat kaikki kolme ulkomaalaisvahvistusta sekä Sini Häkkinen ja Noora Kosonen. Tuskin vastustajat ovat myöskään unohtaneet libero Hillaelina Hämäläistä.

- Salo on kova joukkue ja menestynyt hyvin, joten kova ottelu tulee, kiteyttää Calcitin ja samalla myös Slovenian maajoukkueen päävalmentaja.

Sini Häkkinen totesi lehdistön edessä, että kansainvälinen peli on taas oma maailmansa.

- Kyllä tätä peliä on joukkueen sisällä odotettu eri tavalla kuin esimerkiksi Mestaruusliigan sarjaotteluita. Olemme valmiina ja odotamme hyvää peli-iltaa, sanoi Sini.

Calcitin nimilistalta nousevat esiin ainakin:

* Tjasa Turnsek, Slovenian maajoukkueen hakkuri, oli mm. mukana EM-karsinnoissa (joista Slovenia ei Suomen tavoin päässyt jatkoon eli lopputurnaukseen)

* Tea Lenarcic, Slovenian maajoukkueen passari, myös mukana EM-karsinnoissa

* Ana Starcevic, Kroatian maajoukkuerinkiin kuuluva pelaaja, joka viime kaudella pelasi LP Saloa vastaan ZOK Vukovarin joukkueessa

Noiden nimien lisäksi kuusikkoon voi paikkansa löytää numerolla 1 pelaava pitkä (187), vaalea keskipelaaja - etenkin kun joukkueen keskipelaajistosta puuttuu Jelena Strel Kosmac. Calcitin kapteenina pelaa yleispelaaja Petra Kramolc.

Calcit Kamnik (SLO)

(numero, nimi, pelipaikka, pituus, ikä)

1 Maja GUSTIN, KP, 187, 33

2 Tjasa TURNSEK, H, 181, 24

3 Ursa PODLESNIK, L, 174, 28

5 Elmina HANDANOVIC, YP, 177, 22

7 Tisa LJUBETIC, KP, 183, 20

8 Petra KRAMOLC(C), YP, 184, 31

9 Tea LENARCIC, P, 177, 22

10 Ana STARCEVIC (CRO), YP, 180, 26

12 Ana-Katarina HRIBAR, L, 170, 20

18 Eva MORI, P, 186, 16

keskiarvot: 179,9 ja 24,2

Päävalmentaja Oleg Gorbachov

2-valmentaja Aljosa Jemec

Julkaistu: 16.1.2013 22:14

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti