SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viestiä vastassa tänään HPK - Martina ja Teemu vahvistuksina
 

LP Viestiä vastassa tänään HPK - Martina ja Teemu vahvistuksina

LP Viesti palaa tänään keskiviikkona Mestaruusliigan kentille kärkiottelussa Hämeenlinnassa. HPK on kauden aikana tullut jo tutuksi yhdestä liiga- ja kahdesta Suomen cupin pelistä ja keskiviikkoaamun uutisten pohjalta Hämeenkaaressa on entistä tutumpi kokoonpano vastassa: Teemu Sarna vahvistaa HPK:n valmennusporrasta Kai Steniuksen ja Satu Natusen rinnalla.

Jo aiemmin - joulukuussa - kerrottiin viime kauden LP Viesti -pelaajan Martina Konecnan pelaavan loppukauden HPK:ssa.

Tässä Mestaruusliigan sivuilta napattu uutinen:

----

Naisten lentopallon Mestaruusliigan sarjakakkonen HPK vahvistaa valmennusjohtoaan. Teemu Sarna tulee mukaan joukkueen valmennusportaaseen.
Kokenut liigavalmentaja on kevään ajan mukana Kai Steniuksen johtamassa Kerhossa.

- Saamme käyttöömme Sarnan tietotaidon ja hän tulee auttamaan joukkuetta. Uskomme niin, toteaa toimitusjohtaja Ville Kalliomäki.

Sarna debytoi liigassa penkillä jo tänään HPK:n kohdatessa liigan kärkikamppailussa Sarnan viime kaudella mestariksi valmentaneen LP Viestin.

----

Näin ennakoi HPK omilla nettisivuillaan illan peliä:

HPK JA KONECNA VALMIS LP VIESTIN KOHTAAMISEEN
HPK lähtee hieman uusituilla eväillä kaatamaan LP Viestiä Hämeenkaaressa keskiviikkona 9.1. kello 18.30. Mielenkiintoa otteluun tuo HPK:n uusi vahvistus nopeakätinen syöttökone ja iskijä Martina Konecna. Viime kauden naisten Mestaruusliigan paras ässäsyöttäjä saa varmasti Salon aloitusnostajien polvet vapisemaan.
Slovakialainen Martina Konecna pelaa ensimmäisen pelinsä kotiyleisönsä edessä ja on innoissaan uudesta joukkueestaan HPK:sta.
- Viime keskiviikkona tulin Suomeen ja torstaina olivat ensimmäiset harjoitukset täällä ja HPK:n kaikki tytöt ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja ovat erittäin mukavia. Seura toimii hienosti ja tykkään HPK:sta tosi paljon. Olen viihtynyt tämän alkuajan hyvin täällä.
- Keskiviikon peli entistä seuraa vastaan on totta kai ihan mielenkiintoinen. Meidän pitää syöttää kovaa, että löydetään LP Viestin heikoin kohta ja muutenkin meidän pitää pelata hyvin jos aiomme voittaa, arvioi Martina seuraavaa peliä.

----

LP Viesti lähtee normaalilla kokoonpanollaan Hämeenlinnan kärkipeliin haastamaan emäntiä.

----

Mikäli yhteydet ja laitteet toimivat, tällä sivustolla seurataan illan ottelun kulkua lähes livenä.

Julkaistu: 9.1.2013 13:53

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti