SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Micu loukkaantui harjoituksissa - tauko vähintään kaksi kuukautta
 

Micu loukkaantui harjoituksissa - tauko vähintään kaksi kuukautta

LP Viestin pelaajarinki koki kovia torstaina: joukkueen avauskokoonpanoon muutaman kerran tällä kaudella paikkansa raivannut keskipelaaja Michaela Madsen loukkaantui lentopalloharjoituksissa. Peleihin tulee taukoa vähintään parisen kuukautta - pahimmassa tapauksessa enemmänkin.

Salossa torstai-iltana saadun ensiavun jälkeen Micu oli jatkotutkimuksissa perjantaina Turussa. Salossa otetuissa röntgenkuvissa ei löytynyt luunmurtumia, mutta perjantain ortopedin vastaanotolla selvisi, että vasemmassa polvessa on ainakin sivusidevamma, joka pitää 18-vuotiaan keskipelaajan sivussa kentiltä parisen kuukautta. Polveen hankittiin tuki Sairaala Neosta, Turusta.

Polvesta otetaan maanantaina Turussa magneettikuva, jonka tulos voi olla murheellisempi: jos eturistisiteet ovat poikki, edessä on leikkaus ja taukoa peleistä puolisen vuotta. Asia varmistuu ortopedin tutkimuksessa torstaina.

Tapaturma sattui normaalissa harjoitustilanteessa: Micu tuli iskulyönnin jälkeen vasen jalka edellä lattiaan, polvi vääntyi ja samalla polvesta kuului rusahdus. Pelaaja vietiin Salon terveyskeskuksen päivystykseen ambulanssilla.

Turmassa ei ollut osallisena muita henkilöitä.

Julkaistu: 16.11.2012 14:59

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti