SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Täydet pisteet myös Pieksämäeltä
 

Täydet pisteet myös Pieksämäeltä

LP Viestin viikonloppu Pihtiputaalla ja Pieksämäellä tuotti täyden pistepotin kun sunnuntaikin toi 1-3-voiton. Jo lauantain ottelua päävalmentaja Kari Raatikainen arvioi vuoristoratamaiseksi ja samaa linjaa kulki sunnuntainkin peli - sitä kuvaavat erälukemat 12-25, 20-25, 25-13 ja 17-25.

Kolme ensimmäistä erää LP Viesti pelasi kuusikolla Lashch-Madsen-Kosonen-Kärkkäinen-Stojanovic-Kozyriatska ja liberona tutusti Hämäläinen. Neljänteen erään kuusikko muuttui, kun kokenut kaksikko Jokinen-Häkkinen korvasi nuoret Madsenin ja Kärkkäisen. Lena Kozyriatska otti Mona Kärkkäisen hakkuripaikan, Kaisa Jokinen siirtyi Duda Stojanovicin paikalle ja Duda puolestaan Micu Madsenin tontille.

LP Viestin pisterohmu oli - jälleen kerran - Lena Kozyriatska, 17/+11. Hänet palkittiin myös ottelun parhaana pelaajana. Huipputehot teki myös - jälleen kerran - keskipelaaja Duda Stojanovic, 14/+13. Dudan hyökkäysprosentti oli huima 75% ja koko joukkueen kahdeksasta torjuntapisteestä serbipelaajalle merkittiin viisi. Palkintoraati muistikin Dudaa kolmella LähiTapiolan pistekilpailun pisteellä.

Noora Kosonen sai tehopisteitä täyteen tusinan, 12/+3. Libero Hillaelina Hämäläisen vastaanottoprosentti oli 63.

Salolaisista palkittujen joukkoon pääsi myös kaksi LähiTapiolan pistettä itselleen kirjauttanut passari Anna Lashch.

Koko tilasto osoitteessa http://www.lentistilasto.net/livescore2/M111036.html .

Voitollaan LP Viesti vahvisti asemaansa sarjan kärkikolmikossa, se on edelleen kakkosena neljän pisteen päässä ottelun enemmän pelanneesta HPK:sta. LP Kangasala on kolmantena kaksi pistettä salolaisia jäljessä.

"Peli oli hallussa"

LP Viestin valmennustiimistä kakkosvalmentaja Tomi Lemminkäinen totesi pelin olleen aika hyvin hallussa, vaikka kolmas erä hävittiinkin.

- Kaksi ensimmäistä erää pelattiin juuri niin kuin oli etukäteen suunniteltu ja sovittu. Kolmannessa erässä peli sitten hajosi, tuli muutamia helppoja virheitä ja samalla Pieksämäki sai aikamoisen hurmion päälle, huomioi Lemminkäinen.

- Ajoittain peli oli toki tahmeaa, mutta koko ajan oli penkillä tunne, että olemme hallitsevampi osapuoli, muistutti kakkosvalmentaja.

- Paljon pisteitä tehneiden lisäksi kannattaa huomioida passari Annan hyvä peli, hän vei vastustajan torjuntaa välillä miten tahtoi ja antoi iskijöille paikkoja tehdä pisteitä, muistutti Tomi Lemminkäinen numeroiden takaa.

Valmennuskaksikko Raatikainen-Lemminkäinen pääsee alkavalla viikolla vetämään täysipainoisen harjoitusviikon ilman arkipelejä.

- Hyvä harjoitusviikko valmistelee joukkueen lauantaiseen WoVo-otteluun tv-kameroiden edessä, toteaa kakkostreenari Lemminkäinen.

LP Viesti matkustaa Rovaniemelle jo perjantaina illansuussa ja palaa Saloon sunnuntaina.

Marraskuu jatkuu matkapeleillä

LP Viesti viettää voittoisasti alkaneen marraskuun siis vahvasti matkoilla: paluu Ranskan Beziersistä tapahtui kuukauden ensimmäisenä päivänä ja päättyvä viikonloppu sujui keskisuomalaisissa maisemissa. Ensi viikonloppuna LP Viestin matka vie pohjoiseen, Rovaniemelle, Woman Volleyn vieraaksi. Lauantainen ottelu nähdään myös Urho-TV:ssä.

Vieraspeliputki jatkuu Mestaruusliigan ohella myös Suomen cupin välierissä, kun ensimmäinen osaottelu HPK:ta vastaan pelataan Hämeenlinnassa. Pelipäivä on siis vaihtunut joulukuun puolivälistä 14. marraskuuta.

HPK-ottelun jälkeen viestittäret saavat viettää harvinaisen peleistä vapaan viikonlopun 17.-18.11., seuraavana viikonloppuna matka viekin Viroon, Viljandin vieraaksi. Mukaan on lähdössä myös bussilastillinen fanimatkalaisia.

"Matka-marraskuuhun" mahtuu toki yksi kotiottelukin: Suomen cupin välierän toinen osaottelu pelataan Salohallissa keskiviikkona 28.11. Silloin ratkeaa lopullisesti Suomen cupin finaalin toinen osapuoli. Finaalihan pelataan 5.1.2013 Vantaalla.

Julkaistu: 4.11.2012 18:21

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti