SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Kauden avaus tänään Kangasalla (lue lisää)
 

Kauden avaus tänään Kangasalla (lue lisää)

LP Viesti avaa lentopallon Mestaruusliigan sarjakautensa tänään - viime vuoden tapaan - Tampereen kupeessa Kangasalla. Kotijoukkueena on viime kauden pronssijoukkue, LP:n kaimajoukkue LP Kangasala.

Vuosi sitten vastaava ottelu päättyi hienoon salolaisvoittoon 0-3. Tuolloin Kangasala oli Viestille vain alkukauden pieni suupala, mutta kauden aikana hämäläiset kohensivat merkittävästi otettaan ja pelasivat loppukaudella parhaat pelinsä. Kangasalahan oli joukkue, joka katkaisi LP Viestin historiallisen 114 ottelun voittoputkenkin.

Kevään jälkeen Kangasala on entisestäänkin vahvistunut. Uusia pelaajia ovat HPK:sta tullut taitava libero Roosa Koskelo, toiseksi passariksi tullut - niinikään ex-HPK - Maria Eskola sekä mm. Sorv-Elektro Volley -turnauksessa vahvasti esiintynyt kroatialaispelaaja Magda Maras. Hän pelasi vahvasti myös Kangasalan kauden avauspelissä Pieksämäkeä vastaan ja teki tehot 17/+9.

LP Kangasalan keskipelaaja Sherri Williams arvostettiin "Sorvin" turnauksen tähtiseitsikkoon ja kun nimiluetteloon lisätään vielä maajoukkuetason passari Kaisa Alanko, hämäläiset ovat alkaneella kaudella aiempaakin vaarallisempia ja vahvempia.

Vahva on toki illan vierasjoukkuekin! LP Viesti voitti pari viikkoa sitten pelatun Sorv-Elektro Volley -turnauksen ja harjoitteli lauantaina Kisakallion leirin yhteydessä 4-0 -voiton LiigaEuraa vastaan. Koko joukkue on Mona Kärkkäistä lukuun ottamatta pelikunnossa ja valmennuskaksikko Kari Raatikainen - Tomi Lemminkäinen voi tarvittaessa käyttää laajaa pelaajarintamaa illan pelissä.

LP Kangasala - LP Viesti käynnistyy klo 18.30 ja sitä voi seurata illan aikana Mestaruusliigan livescore-palvelusta, jonne on linkki näiden nettisivujen oikeassa reunassa.

Julkaistu: 3.10.2012 09:01

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti