SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / LP Viesti murskaavan ylivoimainen finaaliavauksessa
 

LP Viesti murskaavan ylivoimainen finaaliavauksessa

LP Viesti oli suorastaan murskaavan ylivoimainen, kun lentopallon naisten Mestaruusliigan finaaliottelut tiistaina käynnistyivät Salossa. Vierasjoukkue HPK jäi tyystin emäntien jalkoihin lukemin 3-0 (25-13, 25-6, 25-15).

- Enpä ole koskaan nähnyt moista peliä, saati sitten SM-finaalissa, HPK:n valmentaja Kai Stenius huokasi.

- Tämä ei ollut finaalin arvoinen esitys meiltä. Salo vei meitä 100-0 ja me vain yritimme rimpuilla. Seuraavaan peliin täytyy saada parempi lataus ja fiilis. Jokainen urheilua joskus harrastanut tietää, että ne tulevat vain onnistumisien myötä. Tämä peli täytyy unohtaa nopeasti, passari Maria Eskola säesti.

Jos ei HPK:lta onnistunut Salohallissa juuri mikään, oli emäntien peli lähellä napakymppiä. Rajuimmin vieraita kurittivat slovakivahvistus Martina Konecna (19/+5) ja virheettömän pelin pelannut keskitorjuja Dubravka Stojanovic (11/+11).

- Kokonaisuudessaan yksi kauden ehjimmistä peleistä. Syöttö toimi läpi ottelun ja se helpotti sitten muutakin pelaamista. Torstain vieraspeliin täytyy löytyä sama lataus ja miksei vähän enemmänkin. Toista tällaista peliä tässä sarjassa tuskin enää nähdään, LP Viestin päävalmentaja Teemu Sarna totesi.

- Saimme erityisesti kahteen ensimmäiseen erään todella hyvät alut ja se kasvatti joukkueen itseluottamusta ja pelirentoutta. Meidänkin on tosin nollattava tämä voitto nopeasti, sillä HPK tulee parantamaan varmasti peliään torstaihin mennessä, LP Viestin passari Riikka Arminen totesi.

Vaisusta vierasjoukkueesta parhaat tehot keräsi Ivana Kujundzic (10/+3).

- Tänään meni kaikki vikaan. Peli ei lähtenyt käyntiin missään vaiheessa, hyökkäys oli pehmeää, jota myöten mureni kaikki muukin. Jännitys näkyi joukkueessa selvästi. Ehkä olin miettinyt joukkueelle liian vaikeita juttuja ja peli ei sujunut enää luonnollisesti. Täytynee höllätä vähän, Kai Stenius otti tappiota myös omaan piikkiinsä.

Julkaistu: 27.3.2012 22:54

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti