SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / "Kassu" jatkaa LP Viestissä
 

"Kassu" jatkaa LP Viestissä

Mestaruusliigan finaalipeleihin valmistautuva LP Viesti on solminut jatkosopimuksen keskipelaajansa Kaisa Jokisen kanssa. Jokisen, 28, ja salolaisseuran sopimus on yksivuotinen.

Kaisa Jokinen siirtyi LP Viestiin täksi kaudeksi HPK:sta.

- Intoa ja motivaatiota on taas pelata, vaikka jossain vaiheessa tuntui jo toiselta. LP Viestissä on ollut mukava pelata, ja kun seurakin on hoitanut kaikki asiat mallikkaasti, niin jatkon suhteen ei oikeastaan muuta vaihtoehtoa ollutkaan. Saan myös saatettua opiskelut loppuun ensi talven aikana Salosta käsin, sisustusartesaaniksi Huittisissa opiskeleva Jokinen kertoo.

LP Viestin ensi kauden päävalmentaja, nykyinen kakkosvalmentaja Kari Raatikainen on tyytyväinen saatuaan tulevaan joukkueeseensa tärkeän palasen.

- Kaisa Jokisella on yksistään varmaan yhtä paljon pääsarjapelejä pelattuna kuin jo aiemmin pelaajasopimuksen allekirjoittaneilla kuudella pelaajalla yhteensä. Kaisan myötä saamme joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Jokisen rooli joukkueessa on suuri siis muutoinkin kuin pelillisesti, Raatikainen toteaa.

Keskitorjuja itse naureskelee puheille joukkueen "äiti-hahmosta".

- Tuskinpa minä aivan äitihahmo tytöille olen, vaikka kokemusta onkin hiukan enemmän. On hienoa, että niin moni tämän kauden nuorista jatkaa LP Viestissä myös ensi kaudella.

Kaisa Jokinen on kärsinyt uransa aikana pahoista selkävammoista, mutta kulunut kausi on ollut Vammalasta lähtöisin olevalle 186-senttiselle Jokiselle vähintäänkin siedettävä.

- Tämä kausi on ollut OK, vaikka muutama takapakki onkin tullut, Jokinen vahvistaa.

LP Viesti aloittaa Mestaruusliigan finaalipelit tiistaina kotisalissaan. Vastaan asettuu joko HPK tai Pislaploki.

- Finaalipelejä odottaa innolla, sillä viimeisessä välieräpelissä LP Kangasalaa vastaan saimme päälle hyvän taistelutahdon ja hengen. Siitä on hyvä jatkaa, tuli vastaan sitten kuka tahansa, Jokinen toteaa.

Julkaistu: 23.3.2012 19:21

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti