SivukarttaPalaute
Uutiset
Tulosta sivuEtusivu / Uutiset / Pieksämäki LP Viestin lauantaivieraaksi
 

Pieksämäki LP Viestin lauantaivieraaksi

LP Viesti pelaa euro-kiireidensä keskellä myös kotiosta Mestaruusliigaa, kun lauantaina Salohalliin saapuu vieraaksi Pieksämäki Volley.

Pieksämäki on tällä hetkellä sarjassa kolmanneksi viimeisenä, ja se on saalistanut kymmenestä pelistään vain yhden kolmen pisteen voiton , jonka se nappasi viime lauantaina tallinalaisen Viimsi Span emäntänä. Heti seuraavana päivänä tosin Viljandi Metal oli parempi erin 1-3 , jolloin Pieksämäellä oli ongelmia erityisesti vastaanottonsa kanssa.

Pieksämäen tehokkain on alkukaudesta ollut Quincy Verdin, joka on pistepörssisä peräti kuudennella sijalla. Myös toinen ulkomaalaisvahvistu Stacey O´Connor on ollut vahva torjunnassa. Kotimaisesta kaartista vahvimpia otteita ovat esittäneet keskipelaaja Saara Tikka, yleispelaaja Elina Salomäki ja monipuolinen, beach volley -kentilläkin menestystä niittänyt Kirsi Hyttinen.

LP Viesti pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, mutta nähtäväksi jää, kuinka paljon päävalmentaja Teemu Sarna lepuuttaa ottelussa ZOK Vukovar -ottelussa urakoinutta ykkösnyrkkiään.

LP Viesti-Peksämäki Volley alkaa Salohallissa lauantaina klo 17.00.

Julkaistu: 3.12.2011 11:50

 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti