LP Viesti ry Salo:n tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee LP Viesti ry Salo:n eli lpviesti.fi verkkosivuja. LP Viesti käsittelee verkkosivun vierailijoiden henkilötietoja yhteydenottojen käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

1. Rekisterin pitäjän tiedot

LP Viesti ry Salo
Helenankatu 17, 24240 SALO
045 110 2253 | toimisto@lpviesti.fi
Y-tunnus 2191394-1

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:
Elina Käsnänen
elina.kasnanen@lpviesti.fi
045 134 8779

Lipunmyynnin osalta rekisterinpitäjänä toimii Seat4.me. Lipunmyynnin osalta tietosuojaseloste on luettavissa seat4.me sivuilta.

2. Mitä tietoja keräämme?

Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot yhteydenoton yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

Yhteyttä ottaneista henkilöistä keräämme alla löytyvät tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite tai puhelinnumero
• Viestin sisältö

Verkkokaupan vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Sivuhistoria

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme hoitaa yhteydenotot ja joukkuetoimintaan liittyvät asiat; kuten tiedottaminen. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yhdistyksemme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

Henkilötietoja voidaan käyttää viestintään, asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä meihin sähköpostitse, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn. Käytämme henkilötietoja myös suoramarkkinointiin esimerkiksi uutiskirjeen lähettämiseen sen tilanneille henkilöille.

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?

Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?

Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Kuuloliike LP Viesti ry Salon ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

Oikeudellinen syy
Voimme luovuttaa henkilötietoja Kuuloliike LP Viesti ry Salon ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Erillinen suostumus
Voimme luovuttaa henkilötietoja LP Viesti ry Salon ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet

Tietosuojalain asetuksien mukaan sinulla on;
• Oikeus saada nähdä käsittelemämme henkilötietosi
• Oikeus vaatia virheellisten, vaillinaisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjausta
• Oikeus vaatia poistamaan henkilötietosi
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet LP Viesti ry Salon henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

7. Evästeet

Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Lpviesti.fi-sivuilla käytämme evästeitä analytiikka tietojen keräämiseen ja verkkosivuston toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa verkkosivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät verkkosivun vierailijoille. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.

Sosiaalisen median evästeitä käytetään tunnistamaan käyttäjä sosiaalisen median palveluissa, jotta hän voi esimerkiksi nappia painamalla jakaa artikkeleita. Näillä evästeillä voidaan myös kohdentaa mainontaa. Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkosivun toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä sen toiminnalle.

Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
• Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi
• Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

8.Tietoturvallisuus

Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.