SivukarttaPalaute
 

Menneen kesän kuulumisia

Rose 0 9.9.2013, 22:47
Kiireinen, raskas, ikimuistoinen. Siinä kolme adjektiivia kuvaamaan vuoden 2013 kesää, joka on menty Salohallissa melko lujaa. Kaikki kesäkuussa mukana olleet pelaajat varmaan muistavat Tomin ´juhannusterveiset´, treenin jossa juostiin puolustuspallojen perässä kuin viimeistä päivää. Pelillisissä treeneissä häviäjät ovat joutuneet juoksemaan viivoja tai punnertamaan. Kovaa on siis menty ja kiirettä on pitänyt. Hyvien treenien lomassa joukkuelaisille on tapahtunut jos jonkinlaisia kommelluksia eikä sakoilta todellakaan ole vältytty. Paljastettakoon asiasta sen verran, että joukkueen hauskuuttamisesta on pitänyt huolta pääasiassa Iida ´Putki´ Paananen ja sakkolistan kärjessä lienee edelleen Ronja ´Kenkävastaava´ Heikkiniemi. Hyvä junnut!

Muutaman sanan voisin mainita myös joukkueen mukavasta yhteisestä viikonlopusta muutama viikko sitten. Viikonloppu alkoi perjantaina iltapäivällä alamäkiajolla, osalle se ajaminen oli vähän nautinnollisempaa kuin osalle. Itse en ollut varma vielä seuraavan viikon lopullakaan, olinko jo treeneissä vai edelleen siellä mäessä. Alhaalla vuoroaan odotteleva valmennusjohto kohteliaasti ajokierrosten välissä lauleskelikin mulle ´karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri..´ No, ensi vuonna uusi yritys. Lauantain pääjuttu oli kaste, jota en tässä sen enempää lähde availemaan, mutta voin sanoa, että pienistä kärsimyksistä huolimatta päivä oli ainakin meille uusille todella ikimuistoinen ja hauska. Nyt kaikki 12 pelaajaa ovat vihdoin virallisesti LP Viestiläisiä, jee!

Sittemmin niin me uudet kuin vanhatkin pelaajat olemme jo päässeet edustamaan LP Viestiä useammassa harjoituspelissä, jotka ovat kaikki päättyneet meidän kannalta voitokkaasti. Muutaman päivän Viron visiittikin sujui osaltamme hyvin ja nappasimme pari voittoa ja vähintään parisataa shoppailukassia mukaamme Suomeen. Vajaan kahden viikon kuluttua harjoituspelimme jatkuvat Sorv-Elektro Volleyssa, johon toivonkin joukkueemme kannustajien tulevan sankoin joukoin paikalle! Sorvin jälkeinen viikonloppu on ainakin toistaiseksi voimassa olevan ohjelman mukaan vapaa, silloin levätään ja kerätään voimia lokakuun ensimmäisen viikonlopun Saksan turnaukseen. Wiesbadenissa järjestettävä turnaus sopiikin meille mainiosti, siellä voimme hioa viimeiset kuviot kuntoon Mestaruusliigan alkua varten ja hakea vauhtia lokakuun lopulla alkaviin europeleihin.

Vielä lopuksi, näin uutena Viestiläisenä, on mielestäni aiheellista antaa kiitosta myös seuran organisaation suuntaan. Olen ollut Salossa vasta muutaman kuukauden, mutta seuran hyvä ja vastuullinen toiminta on tehnyt olostani erittäin helppoa ja mukavaa. Taustat pitävät huolen siitä, että pelaajat saavat keskittyä vain olennaiseen - pelaamiseen ja treenaamiseen. Paljoa enempää ei urheilijana voi toivoa, etenkin kun moni asia oli itselleni taas uutta, kun vaihtoi seuraa. Monista muutoksista huolimatta olen viihtynyt Viestissä hyvin ja uudet joukkuekaverit ovat huikeita tyyppejä! Ainoa asia, mihin en ihan täysin usko, on T. Lemminkäisen suorittama pelaajien mittaus ensimmäisissä testeissä. Maisemanvaihdos Pirkanmaalta Varsinais-Suomeen ei voinut kutistaa minua kahta senttiä, edelleen kehittelen protestiini lausuntoa, joka menee varmuudella läpi ja Salohallissa on edessä pian uusi mittaus.

Rose

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

Sloveniassa pelaavan Salo-muistelua
06.08.2017 07:12 0 Rose
Elokuun blogi-palstan avaa meille kaikille tuttu libero Roosa Koskelo, joka kolmen hienon LP Viesti -vuoden jälkeen rohkeni avata ovet ulkomaille, Sloveniaan. Kesä on kuitenkin kulunut niin tutussa kämpässä kuin tutuissa treenikuvioissakin.
Kiitollinen, siunattu, onnellinen
12.08.2016 10:12 0 Rose
Kuka voisi kellot seisauttaa
21.12.2015 04:48 0 Rose
Rose Anssin assarina
16.11.2015 12:47 0 Rose
Salohalli toinen koti, LP Viesti toinen perhe
23.08.2015 10:41 0 Rose
Kesäkuulumisia
10.08.2015 11:16 0 Rose
Mestarien Liigaa ja vapaa viikonloppu
14.12.2014 09:19 0 Rose
Palloiluhuumaa osa 2
09.09.2014 02:11 0 Rose
Joululomaa, Kisakalliota ja vähän Salohalliakin
30.12.2013 08:10 0 Rose
Menneen kesän kuulumisia
09.09.2013 10:47 0 Rose
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti