SivukarttaPalaute
 

Runkosarja päätökseen

Heidi 0 25.2.2013, 11:47
Taas yksi matkustelua, opiskelua ja yllätys yllätys lentopalloa sisältänyt viikko on hurahtanut ohitse. Salon Lukio on nyt jätetty taakse (ainakin toivottavasti) ja ahkera lukeminen kirjoituksiin on alkanut. Toki viikkoon on mahtunut myös treenejä ja kaksi hyvin erilaista peliä.

Kulunut viikko on alkoi maanantaina ansaitusti lepopäivällä viikonlopun kahden pelin, ja myös kahden voiton jälkeen. Tiistaina haettiin terävyyttä punttisalin puolelta ja kävimme Johnun kanssa vierailemassa välillä junnujen harjoituksissa. Lentopallon pariin palattiin taas keskiviikkona. Harjoitusten jälkeen kokoonnuttiin peliä edeltävään palaveriin katsomaan, mitä videoita Anssilla olisi tällä kertaa tarjottavana. Jostain kumman syystä yleisön toivoma Khimik pelin päätöspallo jäi kuitenkin näkemättä...

Torstai olikin taas jo pelipäivä, joka alkoi aamulla tutuissa merkeissä junnujen hävitessä hihapelin. Tunnelma ennen illan peliä oli kuitenki hyvä koko joukkueella ja alavireinen HPK kaatui 3-1 Sinin poissaolosta huolimatta. Perjantai olikin pelin jälkeen tututtuun tapaan kokonaan treenivapaa.

Melko aikaisin lauantaiaamuna uninen joukkue raahautui bussiin ja lähti kohti Pieksamäkeä, tällä kertaa ilman Nooraa. Karin keltaisen kortin, jännityksessä unohdettujen syöttömerkkien katsomatta jättämisen (hups!!), sekä pitkän ja haastavan taistelun jälkeen Pieksamäki vei voiton 3-2. Runkosarjan voitto napsahti tappiosta huolimatta ja näin ollen saavutettiin hetken tauko peleistä. Pelin jälkeiset hieman apeat tunnelmat unohdettiin onneksi pian ja joukkue lähti suuntaamaan kohti Helsinkiä ja Challenge Cupin välierää.

Heidi #7

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

Runkosarja päätökseen
25.02.2013 11:47 0 Heidi
Tapahtumarikas viikko
19.11.2012 11:23 0 Heidi
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti