SivukarttaPalaute
 

Slovenia ja Final Four mestaruus

Hiltsu 0 28.1.2013, 9:14
Jälleen kokoontui ryhmärämä maanantaina iltapäivällä Salohallille ja suunnaksi otettiin Helsinki-Vantaa ja edelleen Slovenia. Matka taittui rattoisasti Zürichin kautta, toisilla aika kului nukkuen ja toisilla Love Gurun (Johnu) neuvoja kuunnellen.
Perille Kamnikiin päästiin illalla yhdentoista aikaan paikallista aikaa. Hotellilla syötiin vielä ´illallinen´ (tais olla muuten seitiä) ja ei muuta kuin nukkumaan. Tiistaina aamu aloitettiin punttiharjoituksella paikallisessa fitnesscenterissä tarkoituksena karistaa matkapölyt kropasta. Paikalliset kuntosalille eksyneet ihmiset taisivatkin hieman ihmetellä meidän paljoutta, sen verran hämmästyneet ilmeet jokaisella tulijalla oli. Vappu sanoikin eräistä salille eksyneistä pojista, että nuo varmaan luulee, että ne on tullut taivaaseen kun täällä on niin paljon naisia. :)

Illalla harjoiteltiin vielä kuviot kuntoon huomista peliä silmälläpitäen ja totta kai jälleen syötiin maittava ruoka ja vieläkin maittavamman näköinen jälkkäri, josta yritettiin Nooran kanssa epätoivoisesti tonkia pelkät hedelmät sen kermavaahtopläjäyksen seasta. Tässä onnistuttiin eikä lakkoilut kaatuneet siihen annokseen. Juttujen taso alkaa jo näin toisena reissupäivänä olla melko levotonta. Illalliskeskusteluissa mm. selvisi, että Kassulla toimii tällä kertaa joku sängyssä täällä Kamnikissa, internetti meinaa. Ei kuulemma toimi Mököisissä. :D Täytyy kuitenkin muistaa, että se mikä tapahtuu ulkomailla jää ulkomaille, turha siis odottaa toiminnan jatkoa enää koto-Suomessa.

Keskiviikko eli pelipäivä aloitettiin aamureippailulla ja tällä kertaa aamuharkat olikin päiväharkat, jotka alkoivat 12.40, aika mielenkiintoinen alkamisaika. Paikalliset taisivat yrittää kaikkensa, jotta meidän peli ei olisi kulkenut yhtä mallikkaasti kuin Salossa. Aamutreeneistä maininnanarvoista on jälleen vanhojen, eli minun joukkueen, murskavoitto. ;) Aukki yritti kyllä vähän hämmentää meitä vanhuksia jäätävällä yläkauttasyötöllä, joka ei ole sovelias hihapeliin. Illalla oli vuorossa reissun kohokohta eli peli Calcit Kamnik-LP Salo. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin hyvää lentopalloa, joka sisälsi näyttäviä suorituksia ja pitkiä palloralleja. Tämän jälkeen tapahtui kuitenkin hienoinen notkahdus ja Kamnik taisteli kolme seuraavaa erää itselleen. Varsinainen peli päättyi siis 3-2 ja ei auttanut kuin suunnata keskittyminen kohti kultaista erää. Hienoa taistelua koko joukkueelta, joka siivitti meidät voittoon!!!!! Mahtavaa, nyt siis ollaan kahdeksan parhaan joukossa ja seuraavaksi suunnataan parin viikon päästä Annan ja Lenan kotimaahan Ukrainaan. Vastassa on jälleen astetta kovempi joukkue.

Torstaina oli kotimatkan aika, joka sujui onneksi joutuisammin kuin viime kerralla kun palasimme Hollannista. Perjantaina ladattiin akkuja viikonlopun final four turnausta varten, joka tänä vuonna pelattiin Hämeenlinnassa. Lauantaina vastassa oli Virolainen vierailija Viljandi, joka kaatui tällä kertaa 3-1. Peli oli ehkä tiukin tämän kauden kohtaamisistamme, mutta silti hoidimme homman kotiin ja raivasimme tiemme sunnuntain finaaliin. Pelistä sen verran, että Lauski sai arvokasta peliaikaa Kassun huilatessa ja pelasikin hienon pelin. :) Hyvä Laura! Sunnuntai oli lähes toisinto lauantaista, mutta tällä kertaa verkon toiselle puolelle asettui finaalivastustaja LP Kangasala. Meille jäi hieman kalavelkoja maksettavaksi Suomen Cupista ja tällä kertaa voitettiin kuin voitettiinkin kahden väsyneen joukkueen taistelu. Ottelu oli tiukkaa ja tasaista vääntöä, mutta niin vain raivasimme tiemme Tasoihin ja Edelle. ;) Tuloksena siis final four mestaruus! Turnaus oli hyvä paikka kokeilla eri kuvioita ja uusia kokoonpanoja. Kari keksikin meidän päänmenoksi uuden ?kärsä? kuvion. Varsin mielenkiintoista nähdä millaiseksi jokerikortiksi tämä merkki kehittyy loppukauden aikana. :)

Tulevat viikot sisältävät paljon pelejä ja matkustamista. Toivottavasti mahdollisimman moni kannattaja löytää tiensä Salohalliin ja kannustuksellaan siivittää meidät voittoihin. Tervetuloa siis ja hyvää kevättä kaikille!

terv. Hiltsu

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

10-vuotisjuhlista Lapin kautta treeniviikoille
05.02.2018 09:24 0 Hiltsu
Helmikuun 2018 ensimmäinen blogi on libero Hillaelina Hämäläisen "käsialaa". Lyhyeen tekstiin mahtuvat seuran 10-vuotisjuhlat, voitokas ja hieman venähtänyt Lapin pelireissu ja alkanut treenijakso.
Matka kohti Bulgariaa on käynnistynyt
16.10.2017 09:01 0 Hiltsu
LP Viestin blogipalsta ottaa nyt uusia askeleita, sillä blogi on melkein ilman tekstiä. Lukaise alku ja sitten katselemaan ja kuuntelemaan. Kuvassa ja äänessä Hiltsu, kuvaajana - ja vähän äänessäkin - kipparimme Ellu.
Huikea porukka - Joukkue isolla jiillä
31.10.2016 08:54 0 Hiltsu
Hillaelina Mäntylä (s. Hämäläinen) palaa LP Viestin blogikirjoittajaksi neljän kauden tauon jälkeen. Voitontahtoisella Hiltsulla opiskelu ja lentopallo käyvät nyt käsi kädessä.
Slovenia ja Final Four mestaruus
28.01.2013 09:14 0 Hiltsu
Hei kaikki!
09.10.2012 07:53 0 Hiltsu
Kulunut viikko oli melko kiireinen ja useiden pelien värittämä. Maanantai palauduttiin kukin omilla tahoillaan viikonlopun leiristä, joka olikin varsin onnistunut. Leiriltä kotiin tuomisina oli mm. voitto viimeisestä harkkapelistä ennen sarjan alkua. Eli napattiin puhdas 4-0 voitto LiigaEurasta.
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti