SivukarttaPalaute
 

10-vuotisjuhlista Lapin kautta treeniviikoille

Hiltsu 0 5.2.2018, 9:24
Helmikuun 2018 ensimmäinen blogi on libero Hillaelina Hämäläisen "käsialaa". Lyhyeen tekstiin mahtuvat seuran 10-vuotisjuhlat, voitokas ja hieman venähtänyt Lapin pelireissu ja alkanut treenijakso.
Jälleen yksi treenien ja pelien täyteinen viikko takana. Ja heti tässä vaiheessa haluan mainita edellisen viikonlopun LP Viestin synttärit. Lauantaina (27.1.) juhlimme siis LP Viestin seurahistorian kymmenvuotista taivalta niin lentopallon kuin upean gaalan muodossa. Ennen meidän LP-Vampula otteluamme LP Viestin ?vanhat? tähtipelaajat pelasivat näytösottelun Salon Viestin 1-sarjajoukkuetta vastaan. Oli hienoa nähdä kentällä entisiä pelikavereita ja todeta, etteivät ne taidot mihinkään olleet ruostuneet. Sen saivat kokea myös nuoret tulevat tähdet, kun legendat ansaitsivat hienoilla peliesityksillään selkeän 2-0 voiton.

Otteluiden jälkeen oli vuorossa iltajuhla, joka oli ikimuistoinen. Suuri kiitos meneekin meidän juhlatoimikunnalle, joka oli tehnyt mielettömän työn gaalan toteutuksessa. Tunnelma gaalassa oli rento ja lämminhenkinen ja mielestäni aistittavissa oli, että olemme kaikki yhtä suurta LP Viesti -perhettä.

Viikonlopun jälkeen palasimme takaisin treenien pariin ja keskiviikkoaamuna otimme suunnaksi Helsinki-Vantaan lentokentän ja siitä edelleen Rovaniemen. Kohtasimme WoVo Rovaniemen toista kertaa tällä kaudella ja ottelu olikin melko tasainen, josta taistelimme kuitenkin tärkeän 3-1-voiton.

Pelin jälkeen matkustimme vielä Kuusamoon, jossa vastaan tuli torstaina Pölkky. Tuo peli oli meiltä yksi kauden parhaista esityksistä. Pelaaminen oli mukavaa ja heti ottelun alusta asti meillä oli päällä hyvä draivi, johon Pölkky ei pystynyt vastamaan. Tuloksena siis 3-0 voitto.

Pelin jälkeen tarkoitus oli suunnata Finnairin siivillä illaksi kotiin, mutta toisin kävi. Etelä-Suomea piinannut lumimyrsky esti koneemme lähdön ja lentomme peruttiin. No, onneksi oli kaksi voittoa taskussa, joten eipä viivästys tuntunut ketään häiritsevän. Seuraavana päivänä pääsimme lähtemään kohti kotia ja edessä oli vapaa viikonloppu.

Parin viikon pelitauko tulee nyt enemmän kuin tarpeeseen. Pääsemme treenaamaan ja parantelemaan vaivat sekä kolotukset, joita itse kullakin tuntuu olevan enemmän ja vähemmän. Seuraavan kerran meidät näkee siis Salohallissa lauantaina 17.2. kun vastaamme marssii jälleen WoVo Rovaniemeltä.

Terkuin,

Hiltsu #2

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

10-vuotisjuhlista Lapin kautta treeniviikoille
05.02.2018 09:24 0 Hiltsu
Helmikuun 2018 ensimmäinen blogi on libero Hillaelina Hämäläisen "käsialaa". Lyhyeen tekstiin mahtuvat seuran 10-vuotisjuhlat, voitokas ja hieman venähtänyt Lapin pelireissu ja alkanut treenijakso.
Matka kohti Bulgariaa on käynnistynyt
16.10.2017 09:01 0 Hiltsu
LP Viestin blogipalsta ottaa nyt uusia askeleita, sillä blogi on melkein ilman tekstiä. Lukaise alku ja sitten katselemaan ja kuuntelemaan. Kuvassa ja äänessä Hiltsu, kuvaajana - ja vähän äänessäkin - kipparimme Ellu.
Huikea porukka - Joukkue isolla jiillä
31.10.2016 08:54 0 Hiltsu
Hillaelina Mäntylä (s. Hämäläinen) palaa LP Viestin blogikirjoittajaksi neljän kauden tauon jälkeen. Voitontahtoisella Hiltsulla opiskelu ja lentopallo käyvät nyt käsi kädessä.
Slovenia ja Final Four mestaruus
28.01.2013 09:14 0 Hiltsu
Hei kaikki!
09.10.2012 07:53 0 Hiltsu
Kulunut viikko oli melko kiireinen ja useiden pelien värittämä. Maanantai palauduttiin kukin omilla tahoillaan viikonlopun leiristä, joka olikin varsin onnistunut. Leiriltä kotiin tuomisina oli mm. voitto viimeisestä harkkapelistä ennen sarjan alkua. Eli napattiin puhdas 4-0 voitto LiigaEurasta.
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti