SivukarttaPalaute
 

Hei kaikki!

Hiltsu 0 9.10.2012, 19:53
Kulunut viikko oli melko kiireinen ja useiden pelien värittämä. Maanantai palauduttiin kukin omilla tahoillaan viikonlopun leiristä, joka olikin varsin onnistunut. Leiriltä kotiin tuomisina oli mm. voitto viimeisestä harkkapelistä ennen sarjan alkua. Eli napattiin puhdas 4-0 voitto LiigaEurasta.
Tiistaina hiottiin vielä treeneissä viimeisiä kuviota ennen keskiviikon liiga-avausta LP Kangasalaa vastaan. Peli päättyi meidän 3-0 voittoon, vaikka Jussi ja Mona olikin sekoittamassa pakkaa vaihtopenkillä.

Torstai-ilta vietettiin Salohallin sijaan Rikalassa. Ei suinkaan juhlimassa vaan kauden avaustilaisuudessa, jonne olikin saapunut paljon talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita. Ilta oli rento ja mukava. Tarjolla oli maukasta ruokaa ja ohjelmakin oli viihdyttävää. Selvittiin myös kunnialla meidän pelaajien itse suunnittelemasta joukkueen esittelystä.

Perjantai aamuna kello soikin sitten jo liian aikaisin. Eli 3.30 startattiin matka kohti Helsinki-Vantaata ja sieltä lennettiin Saksaan Wiesbadeniin, jossa pelattiin kansainvälisessä harjoitusturnauksessa. Vastassa oli kaksi kovaa joukkuetta Saksasta ja yksi Tsekistä. Turnaus toimi hyvänä valmistautumisena liigapeleihin ja varsinkin tulevaan eurocup peliin. Pelattiin monta tiukkaa peliä, mutta tällä kertaa tyytyminen oli jumbosijaan. Kaikesta huolimatta reissu oli onnistunut, vaikka menomatkalla mm. Vapun laukku oli eksynyt välillä Helsinki-Frankfurt. Onneksi laukku löysi pari päivää myöhemmin hotelliimme ja ilonkiljahdukset olivat sen mukaiset, että kassi olisi ollut pidempäänkin omalla matkallaan. Erityismaininta reissusta kuuluu vielä attasea-Aunolle, jonka johdolla hoitu asia kuin asia.

Tulevalla viikolla pelataan keskiviikkona kotipeli HPK:ta vastaan ja viikonloppuna on vuorossa suomen cupin turnaus sekin Salohallissa. Tervetuloa peleihin!

Hiltsu #2

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

10-vuotisjuhlista Lapin kautta treeniviikoille
05.02.2018 09:24 0 Hiltsu
Helmikuun 2018 ensimmäinen blogi on libero Hillaelina Hämäläisen "käsialaa". Lyhyeen tekstiin mahtuvat seuran 10-vuotisjuhlat, voitokas ja hieman venähtänyt Lapin pelireissu ja alkanut treenijakso.
Matka kohti Bulgariaa on käynnistynyt
16.10.2017 09:01 0 Hiltsu
LP Viestin blogipalsta ottaa nyt uusia askeleita, sillä blogi on melkein ilman tekstiä. Lukaise alku ja sitten katselemaan ja kuuntelemaan. Kuvassa ja äänessä Hiltsu, kuvaajana - ja vähän äänessäkin - kipparimme Ellu.
Huikea porukka - Joukkue isolla jiillä
31.10.2016 08:54 0 Hiltsu
Hillaelina Mäntylä (s. Hämäläinen) palaa LP Viestin blogikirjoittajaksi neljän kauden tauon jälkeen. Voitontahtoisella Hiltsulla opiskelu ja lentopallo käyvät nyt käsi kädessä.
Slovenia ja Final Four mestaruus
28.01.2013 09:14 0 Hiltsu
Hei kaikki!
09.10.2012 07:53 0 Hiltsu
Kulunut viikko oli melko kiireinen ja useiden pelien värittämä. Maanantai palauduttiin kukin omilla tahoillaan viikonlopun leiristä, joka olikin varsin onnistunut. Leiriltä kotiin tuomisina oli mm. voitto viimeisestä harkkapelistä ennen sarjan alkua. Eli napattiin puhdas 4-0 voitto LiigaEurasta.
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti