SivukarttaPalaute
 

Start of the championship

Viki 0 9.10.2017, 11:25
Sarjakausi avattu ja samalla käynnistyy pelaajien (ja staffin) blogikirjoitusten vuorolista. Passarimme Viktoriia Tuchasvili aloittaa ja mukaan pääsee myös Tamari-tytär. Englanninkielisen tekstin lopussa myös vapaa suomennos.
Hello everyone!

Not much about my week, it's great to go home after a lack of 5 days. On Monday, I finally was able to hug and kiss my daughter. After a tournament held in Russia made me understand how much I can miss a small girl and how much I miss in her life. It's a great joy when you can be with her side and share all her little successes and joys.

So my week after the tournament, I spent in the circle of my family - trying to fill the lost time. On Wednesday we continued preparations for the start of Mestaruusliiga. Also on Wednesday opening and presentation of new players of the team in Rikala. Thanks to everyone who prepared this evening and spent it, as well as for tasty food and a warm atmosphere. I'm glad that I was able to attend the evening with Tamari and Moris - they were pleased and impressed by everything that happened around - could understand how great it is to be a part of the LP Viesti -family.

And so, the day of the opening of the championship for our team came. We started on the road with the Vampula and the victory 3-0 was a good team game.

On Saturday we met with HPK - not so long ago we played with them, but now it's a new team - but the spirit of rivalry was not lost anywhere. And even if it was not our best game, we were able to win. This, for me personally, proves that we can together go through many things as it were hard not and sometimes it does not work out very well. We just started our way in this championship, there's a lot to work on and that improvements - and we look forward to it.

We're LP Viesti - #oneteamoneheart

Viki

Vapaasti suomennettuna:

Mestaruusliigakauden avaus

Tervehdys kaikille!
Lyhyesti viikostani viiden päivän poissaolon jälkeen, oli hienoa palata kotiin! Maanantaina minulla oli vihdoin mahdollisuus halata ja suukotella tytärtäni. Venäjällä pelatun turnauksen jälkeen ymmärsin kuinka paljon voinkaan kaivata pientä tytärtäni ja kuinka paljon kaipaan hänen elämäänsä. On suuri ilo kun saa olla hänen kanssaan ja jakaa kaikki hänen pienet onnistumisensa ja ilonsa.

Vietin viikkoni turnauksen jälkeen paljolti perheeni kanssa ja yritin korvata poissaoloni takia menetetyn ajan. Keskiviikkona jatkoimme valmistautumista Mestaruusliigan avaukseen. Samoin keskiviikkona oli avajaistilaisuus ja uusien pelaajiemme esittely Rikalassa. Kiitokset kaikille, jotka valmistelivat illan ja järjestivät sen, samoin kuin maukkaasta ruuasta ja lämpimästä ilmapiiristä. Olen iloinen, että minulla oli mahdollisuus viettää iltaa Tamarin ja Moriksen kanssa - he olivat mielissään ja vaikuttuneita kaikesta siitä, mitä ympärillä tapahtui. Oli jälleen hienoa tajuta olevansa osa LP Viesti -perhettä.

Ja sitten, Mestaruusliigan avauspäivä meidän osaltamme. Aloitimme kauden vierasottelulla Vampulaa vastaan ja 3-0 -voitto oli hyvää joukkuepelaamista. Lauantaina kohtasimme HPK:n ja vaikka ei ollutkaan kovin pitkää aikaa edellisestä kohtaamisestamme, joukkue oli kovasti muuttunut mutta joukkueen voitontahto ei ollut kadonnut minnekään. Vaikka pelimme ei ollutkaan parasta mahdollista, pystyimme ottamaan voiton. Tämä todistaa etenkin minulle itselleni, että me voimme yhdessä mennä eteenpäin vaikka kaikki ei aina onnistuisikaan niin hyvin. Me vasta otamme ensiaskeleita Mestaruusliigassa, paljon on vielä tekemistä ja se innostaa - ja me katsomme eteenpäin.

Me olemme LP Viesti - #yksijoukkueyksisydän

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

LP Viesti 10 vuotta - LP Viesti ten years
31.01.2018 04:33 0 Viki
Kas, ei ollenkaan yllättävää, että Viki kirjoittaa viikon bloginsa LP Viestin 10-vuotismerkeissä. Ja kahdesta pelistä legendojen esiintyminen saa - ansaitusti - enemmän sijaa kuin liigaottelu. Teksti myös vapaasti suomeksi käännettynä.
Start of the championship
09.10.2017 11:25 0 Viki
Sarjakausi avattu ja samalla käynnistyy pelaajien (ja staffin) blogikirjoitusten vuorolista. Passarimme Viktoriia Tuchasvili aloittaa ja mukaan pääsee myös Tamari-tytär. Englanninkielisen tekstin lopussa myös vapaa suomennos.
New start - new hopes
24.10.2016 09:18 0 Viki
Kauden toisen blogin on kirjoittanut passari Viki otsikolla Uusi alku - uudet toiveet. Englanninkielisen blogin vapaa suomennos on loppuosassa. Blogikuvassa Viki ja Tamari-tytär.
Champions week
07.04.2015 10:48 0 Viki
Simple week from our life.
10.12.2014 08:56 0 Viki
Mestarit
07.04.2014 01:55 0 Viki
Hi, everybody!
08.12.2013 04:37 0 Viki
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti