SivukarttaPalaute
 

Piihovin pastaa, Kiikalaa, Salo-Volleytä

Eeva 0 24.7.2017, 13:27
Keskikesän bloggaaja on LP Viestissä uusi pelaaja, mutta vastustajana jo niin tutuksi tullut keskipelaaja Eeva Puukka. Ja HUOM! alkutekstistä huolimatta hän otti tämän blogikirjoittamisen vapaaehtoisesti vastaan - ja "haastaa" samalla muut pelaajat samaan ;)
Moi!
Sain työkseni kirjoittaa tänne LP Viestin blogiin, ja ajattelinkin hieman kertoa siitä, miten kulunut kesä on sujunut itselleni uudessa kaupungissa Salossa.

Muutin siis kesän alussa Saloon ja nyt pikkuhiljaa asuntoni tavarat ovat löytäneet omille paikoilleen. Aiemmat kokemukset Salosta ovat lähinnä rajoittuneet vieraspelireissuilla Salohalliin ja Piihovin kanapastaan, mutta nyttemmin tuo reviiri on laajentunut rutkasti. Uskallankin väittää pystyväni kulkemaan kaupungilla eksymättä. Sopeutumista uuteen kaupunkiin on helpottanut tietenkin se, että joukkueesta löytyy toinenkin (loi)maalainen, jonka kanssa voi päivittää kotikaupungin kuulumiset, jos koti-ikävä pahasti iskee.

Vaikka Suomen suvi on ollut suurimmaksi osaksi kolea, on Salossa LP Viestin kesä ollut vähintäänkin hikinen. Töitä on painettu joukkueen kanssa toukokuun lopusta saakka niin hallilla, puntilla kuin urheilukentällä - unohtamatta tietenkään kuuluisaa Kiikalan mäkitreeniä. Sain monesta suusta kuulla huhuja ja tarinoita tästä kyseisestä treenistä, ja voin nyt jälkeenpäin vakuuttaa, että Kiikala on ollut maineensa arvoinen! Hapokkuudesta huolimatta on Kiikala ollut positiivinen kokemus, sillä on ollut mukavaa treenata välillä aivan erilaisessa ympäristössä luonnon keskellä kauniissa maisemissa.

Viime viikonloppuna sain tutustua myös perinteiseen salolaiseen lentopallotapahtumaan Salo-Volleyhin. Keltanokkana minulla ei ollut kovinkaan paljon tietoa mistä kyseisessä tapahtumassa on kyse, mutta joukkuekaverit valottivat minua kertomalla, että kyseessä on vähän niin kuin aikuisten Power Cup. Viikonloppu sujui talkoiden merkeissä, ja oli mukava päästä tutustumaan myös seuran taustavoimiin. Sää suosi ja ihmisillä näytti olevan mukavaa, joten koko viikonloppu oli mielestäni onnistunut!

Mikäli aiemmasta kirjoituksestani ei asia ole noussut tarpeeksi hyvin esiin, todettakoon se nyt: olen viihtynyt Salossa hyvin! Varsinkin urheilijan näkökulmasta katsottuna on Salossa erittäin hyvät puitteet ja edellytykset harjoittelulle lajista riippumatta.

Törmätään hallilla!

Eeva

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

No joko ollaan marraskuussa...?
07.11.2017 06:42 0 Eeva
Keskipelaaja Eeva Puukka tiivisti tällä kertaa sanomansa kuin nopeaksi keskihyökkäykseksi. Laitettiin loppuun vielä tiedot loppuvuoden peleistä.
Kisakallio, Teijon kansallispuisto, toimittajat - ja kohti Venäjää
20.09.2017 02:06 0 Eeva
Syyskuu etenee ja liigakausi lähenee. Eeva kertoo tiivistetysti mitä ja missä tapahtui viime viikolla, mitä on ehtinyt tapahtua tämän viikon aikana ja mitä on tulossa ensi viikolla. Hiljalleen lähestytään sitä hetkeä, että blogipalstalle ilmestyy tekstiä viikoittain, perinteiseen tapaan joukkueen kapteeni aloittaa. Ellei sitten perinteitä romuteta...?
Piihovin pastaa, Kiikalaa, Salo-Volleytä
24.07.2017 01:27 0 Eeva
Keskikesän bloggaaja on LP Viestissä uusi pelaaja, mutta vastustajana jo niin tutuksi tullut keskipelaaja Eeva Puukka. Ja HUOM! alkutekstistä huolimatta hän otti tämän blogikirjoittamisen vapaaehtoisesti vastaan - ja "haastaa" samalla muut pelaajat samaan ;)
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti