SivukarttaPalaute
 

Huikea porukka - Joukkue isolla jiillä

Hiltsu 0 31.10.2016, 8:54
Hillaelina Mäntylä (s. Hämäläinen) palaa LP Viestin blogikirjoittajaksi neljän kauden tauon jälkeen. Voitontahtoisella Hiltsulla opiskelu ja lentopallo käyvät nyt käsi kädessä.
Hei kaikki!
Viimeksi kirjoittelin tänne blogiin kaudella 2012-2013. Tuo kausi päättyi voitonkiljahduksiin silloisen joukkueen kanssa ja samaa tavoitellaan myös tällä kaudella. Meillä on kasassa huikea porukka täynnä mielenkiintoisia persoonia, jotka mielestäni täydentävät toisiaan tehden meistä joukkueen isolla J:llä. Saloon paluu oli itselleni kuin kotiinpaluu, jota helpotti ehdottomasti tämä loistava porukka ympärilläni.

Oma elämäni on muuttunut jonkin verran edellisistä Salon vuosista. Ehkä suurin muutos yleisölle on sukunimen vaihtuminen pelipaidan selkämyksessä. Tuolloin pelasin lentopalloammattilaisen statuksella ja kaikki fokus oli pelaamisessa. Ajatukset kuitenkin harhailivat tulevaisuudessa ja kun opiskelupaikka Jyväskylästä aukesi, olin valmis jättämään lentopallon hetkeksi ja keskittymään opintoihin. Tuon vuoden aikana aloin kuitenkin kaivata pelaamista ja niitä tunteita, joita pelaaminen herättää. Olinkin valmis palaamaan kentille intoa puhkuen.

Nykyään osa ajastani kuluu siis loppusuoralla olevien opintojen parissa. Niinpä Salo-Jyväskylä väli onkin tullut melko tutuksi. Matkustelusta ja tiukasta aikataulusta huolimatta koen kuitenkin tilanteeni etuoikeutetuksi. Saan pelata lentopalloa joukkueessa, jolle sydämeni sykkii, sekä saan opiskella unelmieni ammattiin upeiden opiskelukavereiden ympäröimänä. Koen, että opiskelut tuovat hyvää vastapainoa pelaamiselle ja päinvastoin.

Tästä on siis kiva jatkaa kautta 2016-2017. Viikonloppuna pelasimme hyvän pelin LP-Vampulaa vastaan ja kotiin oli tuomisina 3-0 voitto. Tuleva viikko treenataan kovaa ja jatketaan pisteiden metsästystä perjantaina Salohallissa ja sunnuntaina Orivedellä.

Sarja tulee tänä vuonna olemaan tasainen. Tomin sanoja lainatakseni kaikki joukkueet tulevat häviämään tänä vuonna, koska mekin olemme jo hävinneet.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

Hiltsu #2

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

10-vuotisjuhlista Lapin kautta treeniviikoille
05.02.2018 09:24 0 Hiltsu
Helmikuun 2018 ensimmäinen blogi on libero Hillaelina Hämäläisen "käsialaa". Lyhyeen tekstiin mahtuvat seuran 10-vuotisjuhlat, voitokas ja hieman venähtänyt Lapin pelireissu ja alkanut treenijakso.
Matka kohti Bulgariaa on käynnistynyt
16.10.2017 09:01 0 Hiltsu
LP Viestin blogipalsta ottaa nyt uusia askeleita, sillä blogi on melkein ilman tekstiä. Lukaise alku ja sitten katselemaan ja kuuntelemaan. Kuvassa ja äänessä Hiltsu, kuvaajana - ja vähän äänessäkin - kipparimme Ellu.
Huikea porukka - Joukkue isolla jiillä
31.10.2016 08:54 0 Hiltsu
Hillaelina Mäntylä (s. Hämäläinen) palaa LP Viestin blogikirjoittajaksi neljän kauden tauon jälkeen. Voitontahtoisella Hiltsulla opiskelu ja lentopallo käyvät nyt käsi kädessä.
Slovenia ja Final Four mestaruus
28.01.2013 09:14 0 Hiltsu
Hei kaikki!
09.10.2012 07:53 0 Hiltsu
Kulunut viikko oli melko kiireinen ja useiden pelien värittämä. Maanantai palauduttiin kukin omilla tahoillaan viikonlopun leiristä, joka olikin varsin onnistunut. Leiriltä kotiin tuomisina oli mm. voitto viimeisestä harkkapelistä ennen sarjan alkua. Eli napattiin puhdas 4-0 voitto LiigaEurasta.
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti