SivukarttaPalaute
 

Vuoden viimeinen, vaan ei vähäisin

Rone 0 6.12.2015, 19:43
Mikä kuukausi? Viiden pisteen vihje: Vettä sataa vaakasuoraan ja lämpötila on sopivasti nollan ja 10:n plussa-asteen välillä. Melko vaikea lähteä arvaamaan, todennäköisyys osua oikeaan on 1/12 eli suunnilleen 8 %... No, kolmen pisteen vihje: Joukkueen juniorein ja seniorein (ja vielä kolmaskin pelaaja!) täyttävät vuosia. Jos ei vieläkään tietoa, niin tässä tulee yhden pisteen vihje: Tässä kuussa meillä on edessä CEV-Cupin toinen kierros! No joo, joulukuutahan tässä mennään ja toinen viikko jo lähdössä käyntiin.

Melkoinen marraskuu on takana ja katseet on jo suunnattu tiukasti kohti syyskauden huipentumaa, jonka ensimmäinen osa Azeryol Bakua vastaan starttaa torstaina Salohallissa klo 18.30. Tämä ei tule olemaan tämän tekstin ainoa kerta, kun sanon tämän: be there! Katsojien ja fanien läsnäolo ei ole koskaan meille pelaajille itsestäänselvyys ja jokainen paikalle tuleva on osa meidän seitsemättä kenttäpelaajaa, joten tehdään torstaista hieno ilta.

Kulunut viikko on valmistanut meitä tähän torstain koitokseen kaikin mahdollisin tavoin. Kiitos Kisakallion (erityisesti sen buffetin), olemme saaneet harjoitteluviikon ensimmäisen puoliskon keskittyä täydellisesti treenaamiseen, syömiseen ja palautumiseen.

Torstain lepopäivän jälkeen perjantaina nostettiin sykkeet lauantain peliä silmällä pitäen, joka tarjosi meille mahdollisuuden viimeistellä oman peliesityksemme uomiinsa. 3-0 voitto Mestosta ja keskittyminen torstaihin sai alkaa.

Syyskausi on ollut jo tähänkin asti menestyksekäs, väsyttävä ja värikäs (en puhu nyt säästä) ja toivottavasti se tulee olemaan sitä joulukuun 19:nnen päivän iltaan asti. Ennen kaikkea omat toiveet painottuvat tietenkin menestyksekkyyteen, mutta väsyttävyyskin on ehkä ihan tervettä realismia. Värikkyydestä ollaan valmiita tinkimään, jos tilalle tulee ihan pelkkää valkoista - lunta nimittäin.

Joulukuustakin selvitään, siitä olen varma. Se vaatii "vain" elämistä hetkessä ja täysillä, päivä kerrallaan. Sää tulee olemaan edelleen uskollisesti suomalainen ja matkustus ei koskaan tule olemaan pelisuoritusta edistävä tekijä, mutta onneksi kaikkeen voi itse vaikuttaa! Ja sen lisäksi KAIKKI, jotka ovat torstaina paikalla voivat vaikuttaa positiivisesti! Nähdään siis!

PS. Vanheneminen on yliarvostettua... Nuorin kantaa lääkelaukkua, vaikka vanhenisikin.

#13 Rone

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

Todistettavasti syyllinen
03.01.2018 09:09 0 Rone
Lentopallovuoden 2018 ensimmäinen blogi on lähtöisin Ronja Heikkiniemen aivosoluista. Vaikka otsikko viittaa tuttuun tv-sarjaan, mitään rikollistahan tekstissä ei ole. Parhaiten sen saa selville kun lukee.
Meitä on moneen junaan
16.01.2017 08:56 0 Rone
Viikon blogi laittaa lukijan ajattelemaan - ajattelemaan oikein syvällisesti. Tekstin takana on lukiolainen ja lentopalloilija Ronja Heikkiniemi, 18.
Lentopallopäiväkirja viikolta 13
04.04.2016 08:02 0 Rone
Vuoden viimeinen, vaan ei vähäisin
06.12.2015 07:43 0 Rone
Leirielämää Kisakalliossa
07.07.2013 10:43 0 Rone
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti