SivukarttaPalaute
 

Volleyssa kuultua, Volleysta kuultua

Sini 0 29.7.2015, 22:32
''Olen kuullut, että vuodessa on yksi viikonloppu, jolloin ei kannata olla missään muualla kuin Salossa.'' Pitää paikkansa. Kyseessä on heinäkuun loppupuolen viikonloppu, joka tarjoaa mahtavan, räiskyvän, riemukkaan, aurinkoisen (tai kostean) sekä samalla voimia hyvällä tavalla koettelevan Salo-Volley -elämyksen kaikille, jotka haluavat pelata palloa, pitää hauskaa, nauttia tunnelmasta ja unohtaa kaiken, mitä kyseisenä kesänä on siihen mennessä tapahtunut. Jonkun on myös kuultu sanoneen, että jos vuodessa viettää yhden ainoan lomaviikon niin sen kannattaa olla Volleyn jälkeinen viikko.

Tämänvuotinen (järjestyksessään 38.) varttuneiden Power Cup, Salo-Volley, käynnistyi perjantaina 24.7. poikkeuksellisena tapahtumapaikkanaan Moision kenttä Salon ytimessä. Pelaamisen ohella tapahtumassa tarjoiltiin tänä(kin) vuonna monenlaista viihdykettä ja aktiviteettia aina karaokesta livemusiikkiin ja twerkkaukseen. Kaverin kaveri tuli kuulemma Lappeenrannasta asti pelkästään aistimaan Volley-viikonlopun tunnelmaa ottamatta osaa itse peleihin.

Kyseessä on tapahtuma, josta (sen kerran koettuaan) jäädään pois ilmeisesti vain, jos rekka peruuttaa päälle: ''Mursin viikolla käteni mutta en voinut ottaa töistä saikkua, kun edessä oli Volley-viikonloppu.'' Kyseessä on myös ...

... tapahtuma, jossa vapaaehtoisen talkooväen voimin työtä on tehty ahkerasti kenttien pystyttämisessä, otteluohjelmien järkeistämisessä ja ilmoittautuneiden joukkueiden nimien sensuroimisessa.

... tapahtuma, johon osallistumiseksi ollaan varaamassa hotellihuoneita jo vuosi etukäteen kunnes muistetaan, ettei edes olla varmoja tarkasta viikonlopusta.

... tapahtuma, jota ennen ollaan odottavin mielin ja jännittynein tunnelmin ja jonka jälkeen pomosi on odottavin mielin ja sinä jännittynein lihaksin.

... tapahtuma, jonka sokeri on huikea tunnelma ja yhteishenki, suola kahvioteltan pyttipannussa ja sitruuna sunnuntaiaamun kello kahdeksan ottelu.

... tapahtuma, jossa pelit pelataan rehdin ja terveen kilpailuhenkisen mielenlaadun vallitessa ... tai siis kilpailuhenkisen mielenlaadun vallitessa ... tai ainakin jonkinlaisen mielenlaadun vallitessa ... tai no, välillä se laatukin voidaan unohtaa. Pääasia on, että osallistutaan.

... tapahtuma, jossa omien tuomarivuorojen muistaminen on yhtä vaikeaa kuin menneiden vuosien Volley-toilailujen unohtaminen.

... varmasti vuoden ainoa tapahtuma, jossa voit nähdä, kun joulupukki lyö vastapalloon ja smurffi torjuu sen.

Ja ennen kaikkea tapahtuma, jossa sinulla on kerran vuodessa mahdollisuus nähdä huikeaa lentishenkistä porukkaa kerääntyneenä samaan paikkaan pitämään hauskaa ja nauttimaan aina hyvistä ilmoista ja toistensa aina hyvästä seurasta. Vaikka oma Volley-historiani alkaakin vasta vuodesta 2008, uskallan väittää hienon Volley-tunnelman säilyneen samanlaisena jo 1970-luvulta lähtien.

Siis eikun kaikki virittelemään valmiiksi omaa lyöntikättä, äänialaa, lantionliikettä ja peliasua - kesän 2016 Volley on jo nurkan takana.

Loppuun vielä Volley-päivien sää: ''Ai mää vai?'' - Auno Lindh

Rentoa loppukesää

Terkuin Sini (Keskitorjuja, Team NesteHukat)

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

Volleyssa kuultua, Volleysta kuultua
29.07.2015 10:32 0 Sini
VAU
18.02.2015 03:32 0 Sini
Sinne hujahti runkosarja
24.02.2014 09:11 0 Sini
Federeriä etsimässä
27.10.2013 10:52 0 Sini
L niin kuin Lentopallo
24.03.2013 10:55 0 Sini
Ain laulain työtäs tee
03.12.2012 08:32 0 Sini
Kesäblogi
10.07.2012 03:01 0 Sini
Huomaa että menneen talven lumet ovat, no? menneen talven lumia, kun muutama päivä sitten kirjauduin joukkueen tiedotusväylään, huomasin, että kalenteriin oli merkattu 127 uutta joukkueen sisäistä tapahtumaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joukkueen tulevan kauden tapahtumat alkaisivat tästä vaan oikeastaan ollaan jo pitkällä valmistautumisessa kohti kautta, kokoontuihan joukkue harjoittelun merkeissä ensimmäisen kerran jo toukokuun ensimmäisellä viikolla.
Päivä Aukkina (Osa 2.)
22.03.2012 01:49 0 Sini
Huoltajasarja saa yleisön pyynnöstä jatkoa ainakin toisen (toivottavasti myös viimeisen) osan verran.
LumiPallo kohtaa LumiPallon
17.03.2012 12:51 0 Sini
Vai mitä se -LP- nyt siis tarkoittikaan? No kuitenkin ? tänä keväänä Vainion Liikenteen bussia ei tankattukaan Pihtiputaan reissua varten. Pelaajat eivät myöskään hakeneet tankkausta ensimmäiseen välieräsarjan vieraspeliin Viitasaaren ABC:ltä vaan kävi tyytyminen Tampereen Pirkanhoviin kun suuntasimme matkamme Kangasalle kohtaamaan sen toisen LP:n.
Peliteoriaa
12.02.2012 11:01 0 Sini
Koska lentopallo on minun osaltani tältä kaudelta taas tilanteessa Game over, niin olen siirtynyt lajiharjoituksista mentaaliharjoituksiin ja yhdistänyt ajankuluksi lentopallon oppikirjojen sisältöön. Toivottavasti tulevana syksynä kuntoni on taas sellainen, että voin palata teoriasta käytäntöön eli lukemaan peliä kentälle sen sijaan, että lukisin sitä kirjoista.
Sataa sataa...
12.01.2012 10:00 0 Sini
Nyt on jo ihan luntakin, mutta toivottavasti ei sentään tupaan asti. Paljon on viime viikkoina puhuttu siitä, että on keskitalvi ja ulkona vain Sataa. Lähes yhtä suuri puheenaihe on ollut se, että Lp Viestin voittoputkessa on menty kohti Sataa. Siinä missä luonnonoloihin liittyvä sataminen on aiheuttanut keskustelua ilmastonmuutoksesta, on sadan ottelun voittoputken täyttyminen Lp Viestin toimesta taasen tuonut esiin monenlaisia keskustelunaiheita, niin positiivisia kuin negatiivisiakin.
Bratte Viesti bratte!
22.12.2011 09:24 0 Sini
Syyskausi alkaa olla kutakuinkin taputeltu ja tämä viikko taputellaan lähinnä joulupukkia olkapäälle tai omaa kinkunsyönnistä turvonnut vatsaa. Vaikka syksy olikin joiltain osin taistelua jaksamisen ja kunnossa pysymisen kanssa, tuotti se kuitenkin joukkueelle jopa odotettua paremman tuloksen. Kaikki syyskaudella pelatut liigaottelut päättyivät voittoomme kuin myös Suomen Cupin ottelut ja Eurocup-ottelut. Voidaan siis sanoa, että välitavoite on saavutettu.
ILON KAUTTA
17.11.2011 10:03 0 Sini
Palloilua koko kesä ja syksy (ja ainakin seuraavat 177 päivää)!
19.10.2011 12:53 0 Sini
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti