SivukarttaPalaute
 

Mestarien Liigaa ja vapaa viikonloppu

Rose 0 14.12.2014, 21:19
Meidän tiimin viikko alkoi tutusti maanantaina aamupuntilla, kuinkas muuten. Peliin valmistava lyhkänen ohjelma sai vähän lisäboostia, kun paikalle saapui myös kaikkien fysiikkakoutsien kingi Tuomas. En tiiä oliko kyseinen herra kolauttanut päänsä vai oliko mahdollisesti jotkut pikkujoulut venähtänyt, mutta me kuultiin ainakin VIISI kertaa Tuomaksen sanovan hyvä.. Se on muuten kaks kertaa enemmän kun mä oon kuullu tän reilun puolentoista vuoden aikana siltä yhteensä. Tosin niiden kehujen jälkeen perus ''tossa on koko ajan liian vähän rautaa tangossa'' -lause tuli myös tutuksi, joten ei sentään ihan liikaa päästy leijumaan. Maanantain iltatreenissä hiottiin pallon kanssa viimeisiä kuvioita kuntoon tiistain isoa koitosta varten. Toki juostiin pikkasen viivojakin siinä sivussa, kun keskittyminen vähän herpaantui. Juoksujen jälkeen kipin kapin kohti videopalaveria ja sieltä kotiin lepäämään.

Tiistai - PELIPÄIVÄ! Mestarien liigan PELIPÄIVÄ! Vastassa ei enempää eikä vähempää kuin Dinamo Moskova. Nää päivät on Robinin sanoin parasta just nyt! Fiilistä toki nostatti entisestään meidän vanhusten murskavoitto hihapelissä ;) Peli starttasi puoli seiskalta ja hienostihan matsi lähti meiltä käyntiin! Ihan voittoon tai pisteeseen asti ei riittänyt meidän puristus, mutta ylpeä voi joukkueesta olla. Vastassa oli kuitenkin taas yksi maailman parhaista joukkueista ja niin vaan tapeltiin vastaan ja laitettiin niiden ylipitkät pelaajat pinteeseen! On ollut ilo huomata kuinka ihmisiä kiinnostaa Mestarien Liiga ja miten paljon ihmisiä on meidän tukena. Salohallissakin on ollut pitkälti päälle tuhannen ihmisen toimesta niin hirveä metakka kotipeleissä, että hyvä kun kuulee mitä kaveri metrin päässä sanoo. Siispä iso kiitos kaikille tuesta ja kannustuksesta, ilman Teitä ei ole meitä!

Keskiviikko oli treeneistä vapaapäivä, toki illalla meille oli järjestetty huikea jouluruoka Jukka-Pekan toimesta ja lisäksi jaettiin pelaajien kesken pikkujoululahjat. Ja mikäli joku ihmettelee miksi Salon Bodyshopissa on hyllyt tyhjänä niin syynä on meidän toisillemme ostamat lahjat.. Keskiviikko oli myös varattu viisumiasioille, eli hallille tullessa kaikkien piti täyttää viisumihakemukset ja sehän vasta olikin hauskaa. En tiedä saiko kukaan onnistumaan sitä kerrasta (homma on nimittäin viimisen päälle pilkun viilausta), Mirakin taisi vaan 3 kertaa tehdä koko lapun uusiks.

Torstaiaamu oli vapaa ja illalla lajitreeneissä hinkattiin takapuolet lattiassa puolustusta pari tuntia. Olipahan menoa ja meininkiä niissäkin treeneissä, jalkaraukat oli illalla aivan puhki! Perjantai alkoi puolestaan puntilla, tällä kertaa ilman Tuomasta. Puntin jälkeen moni meistä suuntasi päiväunien sijaan kaupungille ja lahjaostoksille. Yksi meni ostamaan lahjaa 6v tytölle, toinen 8v pojalle jne. Osallistuttiin siis koko joukkueen voimin Anna joulu lapselle -kampanjaan! Tulipa hyvä mieli sen jälkeen. Iltatreeni oli Tomin vetämä ja kaikki oli varustautunut sen mukaisesti. Kukaan ei siis ollut lyhyillä sukilla tai ilman kyynärsuojia. Alkushokista (=alkulämmittelystä) toivuttuamme vedettiin viikon päätteeksi todella hyvä lajitreeni ja lähdettiin hyvillä mielin VAPAAN viikonlopun viettoon!

Lopuksi vielä haluan kiittää tän häkellyttävän viikon jälkeen kaikkia mua tavalla tai toisella muistaneita ihmisiä, olette huippuja. Tehdäänhän jatkossakin yhteisvoimin unelmistamme totta! Nöyrä kiitos Teille jokaiselle.

Ihanaa joulun odotusta kaikille, nähdään taas hallilla!

Rose

Bloggaajan kaikki kirjoitukset

Sloveniassa pelaavan Salo-muistelua
06.08.2017 07:12 0 Rose
Elokuun blogi-palstan avaa meille kaikille tuttu libero Roosa Koskelo, joka kolmen hienon LP Viesti -vuoden jälkeen rohkeni avata ovet ulkomaille, Sloveniaan. Kesä on kuitenkin kulunut niin tutussa kämpässä kuin tutuissa treenikuvioissakin.
Kiitollinen, siunattu, onnellinen
12.08.2016 10:12 0 Rose
Kuka voisi kellot seisauttaa
21.12.2015 04:48 0 Rose
Rose Anssin assarina
16.11.2015 12:47 0 Rose
Salohalli toinen koti, LP Viesti toinen perhe
23.08.2015 10:41 0 Rose
Kesäkuulumisia
10.08.2015 11:16 0 Rose
Mestarien Liigaa ja vapaa viikonloppu
14.12.2014 09:19 0 Rose
Palloiluhuumaa osa 2
09.09.2014 02:11 0 Rose
Joululomaa, Kisakalliota ja vähän Salohalliakin
30.12.2013 08:10 0 Rose
Menneen kesän kuulumisia
09.09.2013 10:47 0 Rose
 
Helenankatu 17 - 24240 - SALO - 045 110 2253 - toimisto(a)lpviesti.fi - © LP Viesti