Tulevaisuuden tähdet Salossa torstaina

Tulevaisuuden tähdet Salossa torstaina

Kuortaneen Urheiluopistolla opiskelee suuri osa suomalaisista lentopalloilijalupauksista. Kuortaneen joukkue pelaa kuluvalla kaudella yhden ottelun jokaisen liigajoukkueen kotihallissa. Tämän kauden kuudennen liigaottelunsa se pelaa LP Viestiä vastaan torstaina 6.2.

Ennen torstain kohtaamista Kuortane on pelannut JymyVolleyta, Hämeenlinnaa, LiigaPlokia, Puijo Wolleyta ja LP Kangasalaa vastaan. Otteluissaan JymyVolleyta ja Puijo Wolleyta vastaan Kuortaneen nuoret lupaukset ottivat erän per peli, mutta muita joukkueita vastaan pelit ja erätkin ovat olleet suhteellisen selviä.

Joukkueesta eniten pisteitä ovat tehneet Liisa Rinta-Tassi (52/+9), Jessika Mursula (37/+12) sekä Linnea Kuusela (36/+1).

LP Viesti lähtee otteluun suoraan Mestarien liigan huumasta, sillä edellisenä päivänä salolaiset pelaavat kotiottelun puolalaista Budowlani ŁÓDŹia vastaan.

-Tavoitteemme on kolme pistettä tästä ottelusta, kaikki pinnat ovat meille tärkeitä. Toivottavasti pystymme peluuttamaan tasaisesti koko joukkuetta, koska kuluvallakin viikolla meillä on kolme peliä, toteaa päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

-Kannattaa tulla katsomaan tulevaisuuden tähtiä Salohalliin, otteluun on vapaa pääsy.

Kuortaneen joukkue pelaa kuluvalla viikolla myös toisen pelinsä Salohallissa, kun se kohtaa LP Viesti Akatemian sunnuntaina 9.2.

Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan!