Sarjapistejahti jatkuu OrPoa vastaan

Sarjapistejahti jatkuu OrPoa vastaan

LP Viesti yrittää palata voittojen tielle kahden peräkkäisen tappio-ottelun jälkeen (LP SALOna Eczacibasia vastaan Mestarien liigassa sekä LiigaPlokia vastaan Mestaruusliigan kärkipelissä). Salolaisten esteenä tälle tavoitteelle on Oriveden Ponnistus keskiviikkona Salohallissa.

OrPon marraskuu oli alkuosaltaan voitokas, kotisalista voitot Jymystä ja Puijosta, mutta kuukauden loppu oli sillekin tappiollinen: Pihtiputaalta ei irronnut erävoittoakaan, lauantain orivesiläisten kotiottelusta paikallisvastustaja LP Kangasala poistui voittajana kotimatkalle lukemin 1-3, erät toki olivat varsin tasaisia.

LP Viestillä on edessään varsin tiukka joulukuun pelijakso: keskiviikkoisen OrPo-ottelun jälkeen vierasreissu lauantaina Kuopioon Puijo Wolleyn vieraaksi, seuraavalla viikolla (pe 13.12.)  vierasottelu Kangasalla LP Kangasalaa vastaan ja sitten taas paluu LP SALOksi ja Mestarien liigaan, keskiviikkona 18.12. vieraaksi tulee kova turkkilainen Fenerbahce ja jakson päättää vielä kotiottelu Pölkky Kuusamoa vastaan lauantaina 21.12.

OrPoa vastaan päävalmentaja Tomi Lemminkäisellä on joukkoineen vain yksi tavoite:

– Tavoitteena on ehdottomasti ottaa kolme pistettä ja pienentää ero sarjan kärkeen viiteen pisteeseen. Kärkiviisikko on todella tasainen ja jokainen piste on tärkeä, kun taistellaan runkosarjan sijoituksista. OrPo on parantanut koko ajan peliään ja saanut sairastuvalta pelaajia takaisin. Viikonloppuna se piti Kangasalaa erittäin tiukoilla vaikka hävisikin, miettii Lemminkäinen.

LP Viestin kokoonpano on elänyt viime viikkoina pienten loukkaantumisten takia ja huomioon on otettu myös 1-sarjassa pelaavan Akatemian pelaajien käyttö liigapeleissä. Näin käy myös keskiviikkona.

– Oman joukkueen kokoonpano on vielä auki, mutta Teija Vuorenmaa tulee ainakin Akatemiasta mukaan, kertoo Lemminkäinen.

LP Viesti – OrPo keskiviikkona 4.12. Salohallissa klo 18.30. Ottelu nähdään myös Ruutu-palvelun kautta.