Otteluraportti: Pölkky Kuusamo – LP Viesti 3-0

Lentopallokausi 2020-2021 avattiin LP Viestin osalta lauantaina Kuusamossa. Kotijoukkue Pölkky ei antanut erääkään salolaisille vaan vei ottelun 3-0 (25-22, 25-16, 25-16).

LP Viestin osalta ensimmäinen erä lähti käyntiin ihan hyvin ja sen voisi sanoa olleen jopa vierasjoukkueen pienoista hallintaa. 20 pisteen tienoilla tulleet omat syöttövirheet ja vastaavasti Pölkyn Jonna Wasserfallerin kaksi ässää käänsivät erän.

-Ensimmäisen erän menetyksen jälkeen peli oli oikeastaan yhtä maalia, vaikka näennäisesti oltiin toisessa ja kolmannessa erässä pelissä mukana erien puoliväliin saakka. Aika helposti kuitenkin taivuttiin tänään, totesi päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viesti koitti vaihdoilla saada runsaiden syöttövirheiden (yhteensä 31 kpl) sävyttämää peliä käyntiin. Mukana olleista 12:sta pelaajasta 11 kävi kentällä. Lauantaina ei vaan mikään auttanut.

-Tämä oli meillä ensimmäinen peli (harjoitusottelut mukaan lukien) liigan yläpään joukkuetta vastaan. Paljon pitää parantaa, jos haluamme kärkeen povattuja joukkueita voittaa.

LP Viestin koko joukkueen tilasto oli -5 ja ainoa plussalle päässyt pelaaja oli Anna Czakan (11/+9). Vastaanotto oli tämän päivän parasta antia, vaikka sekin hävittiin tilastollisesti.

Parhaat pisteet:
LP Viesti
Anna Czakan 11/+9
Noora Kosonen 6/-1
Iina Andrikopoulou 6/-2

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 60 (15 suoritusta)

Pölkky
Polina Malik 15/+11
Jonna Wasserfaller 13/+8
Ella Autere 10/+7

Libero Milka Koskenkorvan vastaanottoprosentti 43 (21 suoritusta)