Otteluennakot: Juju Joensuu – LP Viesti Akatemia ja JyLe – LP Viesti Akatemia

Otteluennakot: Juju Joensuu – LP Viesti Akatemia ja JyLe – LP Viesti Akatemia

LP Viesti Akatemia jatkaa vierasotteluputkessa tulevana viikonloppuna Joensuuhun ja Jyväskylään. Joukkue lähtee Salosta aikaisin lauantaiaamuna kohti Joensuuta, jossa peli on jo klo 15. Seura on pyrkinyt tekemään joukkueen eteen kaiken mahdollisen, jotta pelaajat olisivat valmiina heti ottelun alussa.

-Juju nojaa vahvasti kotipeleihinsä  ja heillä on edellisestä pelistä voitto alla Kuortaneesta. Olemme Jujun kanssa pelanneet tasaisia pelejä, usein voittaja on selvinnyt vasta viidennessä erässä. Meidän täytyy saada matkan rasitukset pois jaloista heti ensimmäisestä pallosta, kertoo päävalmentaja Janne Harju.

Sunnuntaina LP Viesti Akatemia pelaa Jyväskylässä, jossa Jylen joukkueessa pelaa salolaisittain paljon tuttuja: Veda Mansikkaviita, Milja Piesanen, Tuuli Kukkonen ja Jenna Laaksonen. Harju odottaakin innolla, miten oma joukkue syttyy vanhoja pelikavereitaan vastaan.

-Vastukset tulevana viikonloppuna ovat astetta kovempia kuin kauden aiemmissa peleissä. Meidän pitää onnistua tosi hyvin, jos halutaan pisteitä tältä reissulta.

Joukkue pääsee matkaan 13 pelaajan voimin ja terveystilanne on hyvä. Otteluihin päästään näin ollen lähtemään samalla kokoonpanolla kuin aikasempiin voittoisiin peleihinkin.

Juju – LP Viesti Akatemia lauantaina 10.10. klo 15:00 Joensuun Urheilutalo
JyLe N1 – LP Viesti Akatemia sunnuntaina 11.10. klo 18:00 Gradia Viitaniemi