Otteluennakko: LP Viesti – LiigaPloki

Otteluennakko: LP Viesti – LiigaPloki

LP Viesti ja LiigaPloki pelaavat kauden ensimmäisen virallisen keskinäisen ottelunsa torstaina Salohallissa. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella syyskuun alussa, jolloin LP Viesti vei ottelun 3-1. Harjoitusottelun tuloksesta ei kannata suurempia johtopäätöksiä vetää, sillä varsinkin LiigaPlokin joukkue oli tuolloin varsin eri kokoonpanolla neljän ulkomaalaisvahvistuksen puuttuessa joukkueesta.

Torstain otteluun joukkueet lähtevät eri asetelmista: LP Viestillä pelattuja pelejä on kuusi ja LiigaPlokilla puolet vähemmän. LP Viesti pelasi edellisellä viikolla kolme ottelua, kaikki vieraissa. LiigaPloki taas on pelannut edellisen kerran 10.10. ja saanut näin alle pitkän harjoitusjakson, joka on tehnyt joukkueelle varmasti hyvää ulkomaalaisten karanteenien takia.

Tulevasta ottelusta voidaan odottaa keskitorjujien taistoa, sillä molemmissa joukkueissa erittäin tärkeässä roolissa ovat keskipelaajat. LP Viestin Anna Czakan on pelannut hienon kauden alkupuoliskon ollen lähes joka ottelussa joukkueensa pistekuningatar. LiigaPlokin Jaelyn Keenin yhteispisteet kahdesta viimeisestä ottelusta ovat huikeat 36/+31.

Niin LP Viesti kuin LiigaPlokikin on kauden ennakkokaavailuissa povattu kuuden parhaan joukkoon, joten keskinäiset ottelut tulevat varmasti olemaan taistelua viimeiseen palloon asti.

LP Viesti – LiigaPloki Salohallissa torstaina 22.10. klo 18:30. Tervetuloa!

Otteluisäntänä ALB-Asennus Oy