Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – PuMa

Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – PuMa

Salolaisia lentopallon ystäviä hemmotellaan jälleen isänpäivänä, kun LP Viesti pelaa sekä naisten 1-sarjaa että Mestaruusliigaa. Ottelut alkavat klo 14:00 ja 17:00.

LP Viesti Akatemia on jo ehtinyt lokakuussa kohtaamaan PuMan tämän kotisalissa. Tuolloin ottelu päättyi salolaisille erin 3-0. Päävalmentaja Janne Harju muistelee, että silloin oma joukkue syötti ja vastaanotti paremmin kuin PuMa. Samoin jatkopallohyökkäyksiä päätettiin tehokkaasti.

-Kotisalissa pitää jälleen saada syöttö-vastaanotto toimimaan. Ja kun saamme puolustuksen, sen jälkeen pitää hyökätä rohkeasti, toteaa Harju.

PuMa pelasi edellisen kerran kaksi viikkoa sitten, jolloin se nappasi pisteen Jyväskylästä ja on näin ollen huilannut viime viikonlopun. LP Viesti Akatemia puolestaan urakoi tuolloin kaksi kotiottelua. Lauantaina kaatui Vaasan Kiisto tiukkaakin tiukemmin 3-2 ja sunnuntaina RaisU vei ottelun suoraan 3-0.

-Tavoitteemme on palata RaisU-pelin jälkeen voittojen tielle ja ottaa voitto kotihallissa. Hieno sunnuntai tulossa, kun ensin on LP Viesti Akatemian peli ja sen jälkeen vielä liigaottelu. Tervetuloa kannustamaan!

LP Viesti Akatemia – PuMa sunnuntaina 8.11. klo 14:00. Tervetuloa!

OP Lounaismaa tarjoaa LP Viesti Akatemian kotiotteluihin ilmaisen sisäänpääsyn.