Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Kuortane

Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Kuortane

Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue pelaa toisen ottelunsa Salohallissa lauantaina LP Viesti Akatemian joukkuetta vastaan. Perjantain peli oli Mestaruusliigaa, lauantainen 1-sarjaa.

Joukkueiden oli määrä kohdata 1-sarjassa 13.1.2020, mutta liigaottelun siirron takia myös 1-sarjan ottelu siirrettiin. Ottelun siirto helpottaa Akatemian tammikuun otteluruuhkaa, sillä 8.-17.1. välisellä ajalla joukkueella oli otteluohjelmassa viisi ottelua, joista yksi siis Kuortaneen ottelu.

Kuortaneen joukkueenjohtaja Ari-Matti Joki kertoo, että lauantain pelissä on kahdeksan samaa pelaajaa kuin perjantain Mestaruusliigan ottelussa.

– Meillä on iso ryhmä, jolla pelaamme 1-sarjan sekä Mestaruusliigan pelejä. Valmennus valitsee pelikohtaisesti sopivaksi katsomansa kokoonpanon ja myös pelipaikat saattavat vaihdella.

Joki toivoo, että pelaajat olisivat sisuuntuneet eilisestä.

– LP Viesti tuli eilen kovaa eikä pystytty antamaan takaisin. Toivottavasti tänään ollaan kovempia. Aamutreenit meni hyvällä asenteella, asennehan näillä tytöillä on aina kova. Ja kova halu on myös pelata, toteaa Joki.

Perjantain tapaan lauantainenkin ottelu pelataan ilman yleisöä. Voit seurata ottelua LP Viestin Facebookissa klo 14 alkaen!